Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 5 oktober 2020

Gemeente Mol: Zitdag FOD sociale zekerheid voor personen met een handicap op 3 november

Zitdag FOD sociale zekerheid voor personen met een handicap op 3 november

Vanaf dinsdag 3 november vindt de zitdag van de Federale Overheidsdienst (FOD) sociale zekerheid voor personen met een handicap terug plaats op welzijnssite Ten Hove. Je maakt vooraf een afspraak via evi.breugelmans@minsoc.fed. Lukt het niet via mail? Bel dan de dienst seniorenplus via 014 33 16 00. De zitdag vindt plaats tussen 14 en 15 uur in het Sociaal huis, Jakob Smitslaan 24.

Lees verder

Verleng of koop jaarabonnement Vita Den Uyt en profiteer van extra maand gratis

Wie in oktober, november of december zijn jaarabonnement van zwembad Vita Den Uyt verlengt, krijgt er een extra maand gratis bovenop. Ook wie tijdens deze maanden een nieuw jaarabonnement koopt, geniet van dit mooie voordeel. Koop je een 20-beurtenkaart, dan krijg je 2 beurten gratis. Een extra reden dus om ook in de winter aan je conditie te werken. In deze coronaperiode is het meer dan ooit nodig om goed voor jezelf te zorgen en te waken over je gezondheid.

Lees verder

Aangekondigde verkeersacties lokale politie in oktober

De lokale politie Balen-Dessel-Mol plant ook in oktober weer enkele verkeersacties. Zo dreigen snelheidsduivels op te bon te gaan tijdens de flitsmarathon van woensdag 7 oktober. Op vrijdag 9 oktober doorkruist een verkeerspatrouille heel de zone. Dinsdag 13 oktober patrouilleren agenten in het Centrum en in de omgeving van de dinsdagmarkt. Op woensdag 28 oktober wordt gecontroleerd op gordeldracht en gsm-gebruik achter het stuur. Ook op andere dagen mag je je aan controles verwachten, respecteer daarom steeds de verkeersregels.

Lees verder

Geen kinderopvang tijdens kerstvakantie van 25 december tot 3 januari

De dienst buitenschoolse kinderopvang voorziet – net zoals vorig jaar – in de kerstvakantie geen opvang van vrijdag 25 december 2020 tot en met vrijdag 3 januari 2021. Ook de administratie is dan gesloten. We communiceren deze periode zo vroeg mogelijk zodat alle ouders de kans hebben om hun verlof aan te passen of tijdig de nodige alternatieven te zoeken.

Lees verder