Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 23 oktober 2020

Gemeente Mol: Welke straat is dit? Antwoord juist en win het historisch boek ‘Molse Tijdingen’

Welke straat is dit? Antwoord juist en win het historisch boek 'Molse Tijdingen'

Op www.gemeentemol.be/wedstrijdmolsetijdingen vind je een prijsvraag waarmee je een exemplaar van het jaarlijks historisch boek kan winnen. We kozen een oude foto van een Molse straat. Herken jij de straat op de foto? Geef het goede antwoord voor 30 oktober en wie weet krijg jij het gloednieuwe boek ter waarde van 20 euro wel helemaal gratis in je brievenbus! Geniet van 250 bladzijden Molse geschiedenis, rijk geïllustreerd met honderden foto's.

Lees verder

Nicaraguaanse ambassadeur bedankt Mol voor 35 jaar stedenband met Santo Tomás

Op vraag van de Nicaraguaanse ambassadeur in België vond op donderdag 22 oktober een online gesprek plaats tussen de ambassadeur van Nicaragua in België, Mauricio Lautaro Sandino Montes, de burgemeester van Mol, Wim Caeyers, schepenen en afvaardiging van het Nicacomité. De ambassadeur lichtte de toestand in zijn land toe omtrent de coronapandemie en bedankte Mol uitdrukkelijk voor de jarenlange samenwerking met Nicaragua. Meer info over onze stedenband vind je op https://www.gemeentemol.be/product/1065/stedenband-santo-tomas

Lees verder

Startmoment 'Veerkrachtige dorpen' in Gompel gemist? Geef nu online je mening!

Op dinsdag 20 oktober vond in de kerk van Gompel het startmoment plaats van 'Veerkrachtige dorpen'. Ongeveer 80 mensen daagden doorheen de dag op om hun ideeën en suggesties te doen om van Gompel een betere plek te maken om te wonen. Heb je dit startmoment gemist en wil je alsnog je stem laten horen? Dit kan online nog tot en met 5 november via www.veerkrachtigedorpen.be/dorp/gompel. Wij zijn alvast benieuwd naar jouw bijdrage.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt HR Business partner

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds (of 80%) HR Business partner (senior profiel). Het gaat over een contract voor bepaalde duur (6 maanden), niveau B, salarisschaal B1-B2-B3, snelle indiensttreding (optie contract onbepaalde duur na aanwervingsexamen). Solliciteren kan tot en met 28 oktober 2020. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder