Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 12 oktober 2020

Gemeente Mol: Verkeersvrije Corbiestraat wordt verlengd tot eind februari

Verkeersvrije Corbiestraat wordt verlengd tot eind februari

Het gemeentebestuur heeft de intentie om de verkeersvrije Corbiestraat te verlengen tot eind februari. Deze verlenging geeft de horecazaken de mogelijkheid om een winterterras in te richten, ook buiten de bestaande terraslijnen. Ook de andere horecazaken die momenteel beschikken over een verruimd terras, krijgen deze kans.

Lees verder

Pas op voor afgewaaide nesten van de eikenprocessierups!

Het gemeentebestuur en het Agentschap voor Natuur en Bos waarschuwen voor oude nesten van de eikenprocessierups die door regen en wind uit de bomen vallen. Deze nesten vormen een gezondheidsrisico voor mens en (huis)dier. Zie je een nest? Blijf eraf en vul een meldingsformulier in via www.gemeentemol.be/processierupsen.

Lees verder

Peuterspeelpunt gaat online vanaf woensdag 14 oktober

Vanaf woensdag 14 oktober kan je online deelnemen aan Peuterspeelpunt. Dit kan voortaan elke woensdag en vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur. Door de coronacrisis is het tijdelijk niet mogelijk om fysiek samen te komen in één van onze kinderclubs. Daarom organiseren we via Jitsi een groepschat. Je logt hierbij in zonder account. Je vindt de link op Facebookpagina @peuterspeelpuntmol of je stuurt een mail naar bkomol@gemeentemol.be om de link via mail te ontvangen.

Lees verder

Zitdag juridisch eerstelijnsadvies start op donderdag 15 oktober

Vanaf donderdag 15 oktober kan je opnieuw terecht voor juridisch eerstelijnsadvies georganiseerd door de commissie juridisch bijstand, afdeling Turnhout. De zitdag gaat elke donderdagavond door van 18.30 tot 20 uur in de gebouwen van CAW Mol, Markt 62. Je maakt vooraf een afspraak via het telefoonnummer 014 21 08 08. Alle adviesverlening is gratis.

Lees verder