Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 6 oktober 2020

Gemeente Mol: Schrijf in voor onze e-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Schrijf in voor onze e-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Schrijf je in voor onze wekelijkse e-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van wat er reilt en zeilt in onze gemeente. Handig als je niet veel tijd hebt en toch helemaal mee wil zijn. Elke vrijdag zetten wij de belangrijkste nieuwsberichten voor jou in de kijker en geven een overzicht van de overige nieuwtjes. Daarnaast lijsten we de activiteiten op die er de komende week in onze gemeente plaatsvinden. En als extraatje sturen we nog leuke sfeerfoto's mee van activiteiten, belangrijke gebeurtenissen, evenementen,… Momenteel telt onze nieuwsbrief bijna 3.700 abonnees. Nu jij nog. Inschrijven doe je via www.gemeentemol.be/nieuwsbrief. Vul je naam, voornaam en e-mailadres in en vink 'Gemeentenieuws' aan.

Lees verder

Geen Fakkeltocht tegen armoede op 17 oktober, hang geknoopt laken buiten

De jaarlijkse Fakkeltocht tegen armoede op 17 oktober gaat niet door omwille van corona. Wil je toch je solidariteit tonen? Hang dan een geknoopt wit laken buiten als symbool voor het ontsnappen uit armoede. Tijdens de Week van de Armoede staan er wel nog andere activiteiten gepland waaronder een familievoorstelling op 14 oktober in Schouwburg Rex. Dit jaar is het thema 'inkomen en onderbescherming'.

Lees verder

Nieuw! Lokaal Loket Kinderopvang helpt jou in je zoektocht naar kinderopvang

Ben je op zoek naar kinderopvang voor jouw kleine uk, maar verloopt je zoektocht wat moeizaam? Geen nood! Voortaan helpt het Lokaal Loket Kinderopvang je graag op weg. Laat je door hen informeren en persoonlijk begeleiden. Het Lokaal Loket Kinderopvang is elke vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 9 en 12 uur op het nummer 0471 61 53 18. Of zet je vraag op mail naar loketkinderopvang@gemeentemol.be. Natuurlijk kan je zelf ook rechtstreeks contact opnemen met de kinderopvanginitiatieven binnen onze gemeenten. Meer informatie over de verschillende kinderopvanginitiatieven vind je op www.huisvanhetkindregiomol.be/loket-kinderopvang-regio-mol.

Lees verder

Spoorwegovergang Sint-Odradastraat door werken afgesloten van 9 tot 30 oktober

Vanaf vrijdag 9 tot en met vrijdag 30 oktober is de spoorwegovergang in de Sint-Odradastraat in Millegem afgesloten voor alle verkeer, ook voor fietsers en voetgangers. Een omleiding wordt voorzien via de Leeuwerikstraat – Hofstede – Martelarenstraat – Nieuwstraat – Ginderbroek – Borgerhoutsendijk – Zuiderring (N71) – Molseweg – Kievermont. Fietsers komende van Millegem rijden om via de Stokteloopstraat, fietsers komende van Ezaart worden omgeleid via de Spoorwegstraat. De maatregelen zijn nodig voor het uitvoeren van onderhoudswerken aan de spoorwegovergang in opdracht van Infrabel.

Lees verder