Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Mol: Nieuwe coronaregels vanaf vrijdag 9 oktober: “Maximum 4 luidt de boodschap”

Nieuwe coronaregels vanaf vrijdag 9 oktober: "Maximum 4 luidt de boodschap"

Het overlegcomité van de federale en regionale regeringen heeft de coronaregels verstrengd. De nieuwe regels gaan in vanaf vrijdag 9 oktober en duren één maand. Nadien volgt een evaluatie. De strikte maatregelen zijn noodzakelijk om de fors stijgende besmettingscijfers en ziekenhuisopnames af te remmen. De nieuwe regels richten zich in de eerste plaats op het beperken van onze nauwe contacten. We zetten de nieuwe regels – zoals we ze nu kennen – op een rij. De komende dagen verwachten we verdere verduidelijkingen. De gemeentelijke crisiscel vergadert woensdag 7 oktober voor een eerste analyse.

Lees verder

Gemeenteraadszitting op maandag 12 oktober

Op 12 oktober staat de volgende gemeenteraadszitting op de agenda. De vergadering start om 20 uur en gaat door in Zaal 't Getouw. De zitting is – buiten het 'besloten gedeelte' –  voor elke geïnteresseerde vrij toegankelijk. Klik hier voor de agendapunten die worden behandeld.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt voltijdse projectmedewerker 'Laat je tanden zien'

Het gemeentebestuur zoekt voor de interlokale vereniging Baldemore een voltijdse projectmedewerker voor het project 'Laat je tanden zien'. Het gaat over een functie niveau B met een contract voor bepaalde duur (tot en met 30 december 2021), met snelle indiensttreding. Solliciteren kan tot en met 20 oktober 2020 via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt deeltijds begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang

Het gemeentebestuur zoekt een deeltijds begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang (19 of 25 uur per week). Het gaat over een contract voor bepaalde duur (3 maanden met kans op verlenging)(niveau D) , met snelle indiensttreding. Er wordt ook een werfreserve aangelegd. Interesse? Solliciteer tot en met 23 oktober 2020 voor 12 uur via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder