Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 15 oktober 2020

Gemeente Mol: Medisch coördinatieoverleg 15 oktober: “Samen staan we voor grote uitdaging”

Medisch coördinatieoverleg 15 oktober: "Samen staan we voor grote uitdaging"

Donderdag 15 oktober vond een nieuw medisch overleg plaats tussen het gemeentebestuur, het ziekenhuis, de huisartsen en de CLB's. Eensgezind klonk er één conclusie: "Mirakeloplossingen bestaan jammer genoeg niet. Volgehouden discipline blijft noodzakelijk. Snel testen en kort op de bal spelen voor lokaal contactonderzoek, luidt onze opdracht."

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt jobstudenten poets weekendwerk woonzorgcentrum Ten Hove

Het gemeentebestuur zoekt vier jobstudenten poets voor weekendwerk in woonzorgcentrum Ten Hove. Solliciteer tot en met 25 oktober 2020 via het online sollicitatieformulier. Meer informatie vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder

Fiene Drooghmans verkozen tot nieuwe kinderburgemeester

Fiene Drooghmans van Stapsteen Sluis werd op woensdag 14 oktober verkozen tot nieuwe kinderburgemeester van onze gemeente. Zij volgt Janne Caeyers op die vorig schooljaar kinderburgemeester was. De kinderburgemeester en kinderraadsleden legden de eed af en werden achteraf getrakteerd op een lekkere donut. Familie en vrienden konden de eedaflegging dit jaar digitaal volgen. Het gemeentebestuur dankt het vorige bestuur voor hun enthousiaste inzet en wenst het kersverse bestuur veel succes!

Lees verder

Hoe zie jij de toekomst van Gompel? Neem deel aan startmoment 'Veerkrachtige dor

Heb jij het gevoel dat je gehucht de laatste jaren anoniemer wordt? Ken jij je buren nog? Kan je in je dorp nog naar de bakker, slager, buurtwinkel of op café? Deze en nog veel andere vragen komen aan bod in het traject 'Veerkrachtig dorpen'. Op 20 oktober van 15 tot 21 uur vindt het coronaveilige startmoment van 'Veerkrachtige dorpen' plaats in de Kerk van Gompel (Onze Lieve Vrouwstraat 86). Nadien krijg je nog tot 5 november de kans om ideeën en suggesties te doen die van Gompel een betere plek maken om te wonen. Dit kan online via www.veerkrachtigedorpen.be/dorp/gompel. Grijp je kans en neem deel!

Lees verder