Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 26 oktober 2020

Gemeente Herent: Compostvaten, -bakken en verdere toebehoren

Gemeente Herent
Compostvaten, -bakken en verdere toebehoren
Om haar inwoners een handje te helpen, neemt de gemeente deel aan de samenaankoop van Ecowerf voor compostbakken, -vaten en verdere toebehoren.
Lees verder

Verwarm uw woning veilig, zuinig en milieuvriendelijk
Nu de herfst en het erbij horende frisse weer aanbreken, brengen we graag het onderwerp veilig, zuinig en milieuvriendelijk verwarmen nog eens onder de aandacht. Drie onderhoudsregels zijn van groot belang.
Lees verder

Onze stertelefoon is actief!
Hebt u momenteel weinig of beperkt sociaal contact of nood aan een goeie babbel? Onze telefoonsterren bellen u graag op!
Lees verder

Vervoerregio Leuven vraagt uw idee
Mobiliteit is een thema dat de gemeentegrenzen overschrijdt. Met de oprichting van vervoerregio's hebben de gemeenten nu een kader waarin ze kunnen samenwerken aan mobiliteitsuitdagingen. Vervoerregio Leuven wil weten hoe u zich verplaatst, waarom u een bepaald vervoersmiddel gebruikt ...
Lees verder

Maak uw tuin winterklaar!
Heeft uw gazon de voorbije zomer ook zo onder de droogte en de hitte geleden? Herstel het dan nu, terwijl uw tuinbodem nog warm is. Om echt kale plekken weg te werken is bijzaaien een effectieve oplossing die niet te ingrijpend is. Maar hoe begint u eraan?
Lees verder