Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 6 oktober 2020

Gemeente Brecht: Onderhouds- en herstellingswerken

Onderhouds- en herstellingswerken
Van maandag 5 oktober tot en met donderdag 8 oktober worden er in allerlei straten in onze gemeente onderhoudswerken uitgevoerd. Je kan hier tijdelijk hinder van ondervinden.
Lees verder

Nieuwe vacature: halftijdse arbeider-schoonmaak (E1-3) – contract van 6 maanden
Ben jij de ideale schoonmaker/schoonmaakster op zoek naar werk in de nabije omgeving? Het gemeentebestuur van Brecht is op zoek naar een gemotiveerde arbeider-schoonmaak voor de versterking van het onderhoudsteam van de gemeentelijke gebouwen.  Je kandidaat stellen kan tot 16 oktober 2020.
Lees verder

Brecht schenkt extra aandacht aan mentale veerkracht
Van 1 tot 10 oktober zet gemeente Brecht de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid in de kijker. Zo kunnen inwoners in de bibliotheek van Brecht, aan het onthaal van de welzijnscampus, in het administratief centrum en in het gemeentehuis gratis postkaartjes met positieve teksten komen halen om iemand een hart onder de riem te steken.
Lees verder

Blauwe zone parking sporthal, voetbal en omgeving
De parking aan station Noorderkempen wordt betalend vanaf maandag 5 oktober. De gemeente is genoodzaakt om het parkeerbeleid in de omgeving aan te passen en voert daarom een blauwe parkeerzone in op de parking aan de voetbal/brandweer, aan de sporthal en in de rest van het industrieterrein De Ring.
Lees verder