Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 27 oktober 2020

Gemeente Brecht: Grote Griezeltelling

Grote Griezeltelling
Van 24 oktober tot en met 11 november vindt de Grote Griezeltelling plaats om de Vlaamse griezelpopulatie in kaart te brengen, georganiseerd door Sport Vlaanderen en Gezinssport Vlaanderen. Verstop achter je raam of buiten vampieren, skeletten, pomoenen, heksen of spinnen en ga op griezelwandeling om ze te tellen.
Lees verder

GECORO zoekt nieuwe leden
De gemeente Brecht is op zoek naar nieuwe leden voor de adviesraad GECORO (Gemeentelijke Commissie Ruimtelijke Ordening). De GECORO adviseert de gemeenteraad/college bij het opmaken van een ruimtelijk beleidsplan en de ontwikkeling van concrete uitvoeringsplannen. Verder verstrekt ze advies over stedenbouwkundige verordeningen en bezwaarschriften. Interesse? Je kandidaat stellen kan tot maandag...
Lees verder

Leeszaal archief nu in de bib
Eind maart moest de leeszaalwerking van het gemeentearchief omwille van corona ook in Brecht tijdelijk worden stopgezet. Voortaan zal de leeszaal definitief plaatsvinden na afspraak in de gemeentelijke bibliotheek (Mudaeusstraat 9, 2960 Brecht) tijdens de openingsuren van de bib. Fysieke documenten inkijken kan vanaf nu dus ook buiten de openingsuren van het gemeentehuis.
Lees verder