Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 8 oktober 2020

Gemeente Boom: Sportkampen tijdens de herfstvakantie

Sportkampen tijdens de herfstvakantie
Ook tijdens de herfstvakantie kan je je kinderen weer inschrijven voor de leuke sportkampen van de sportdienst. De kleuters kunnen zich uitleven tijdens een Sport & Spelkamp en de kinderen van de lagere school hebben de keuze uit Omnisport of Basket.
Lees verder

CLUBNIEUWS - Korfbalclub Boomse
De voorbije zomer is er hard gewerkt aan een nieuwe korfbalclub, namelijk KC Boomse. We zijn gestart met een competitieve ploeg van actieve korfballers, ex-korfballers en beginnende korfballers.
Lees verder

Geocaching in Boom
De sportdienst is gestart met het leggen van geocaches in de gemeente Boom. Momenteel kan je er terugvinden in de Wijk Centrum en de Wijk Noeveren. Wil je graag eens op ontdekking in deze wijken, doe het op een sportieve manier!
Lees verder

Gemeentelijke diensten gesloten op maandag 12 oktober
Op maandag 12 oktober zijn de diensten van het lokaal bestuur gesloten. Dinsdag 13 oktober staan we graag terug paraat! De bibliotheek is op maandag wel geopend.
Lees verder

Cinema De Steiger opent de deuren
Het podium van de schouwburg blijft nog even leeg, maar we hangen wél het witte doek terug omhoog. Wekelijks kan je in de schouwburg genieten van een grappige, ontroerende of verrassende film.
Lees verder

Boom neemt deel aan 'De Grote Grondvraag'
Het Vlaams agentschap voor afval- en bodembeleid OVAM trapt in gemeente Boom de campagne 'De Grote Grondvraag' af, met als doel vervuilde of risicogronden op te sporen en terug gezond te maken. Alle grondbezitters kunnen informatie opzoeken over de grond waarop hij woont of werkt.
Lees verder