Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Boom: Kunst in de bib - Tentoonstelling ‘Levensverhalen in beeld’

Kunst in de bib - Tentoonstelling 'Levensverhalen in beeld'
Zorgbedrijf Antwerpen tekent levensverhalen van senioren op. Ondertussen schreven ze meer dan 200 verhalen, die allemaal resulteerden in een hardcover boek voor de senior zelf of voor familie en vrienden.
Lees verder

Warme William komt naar Boom
Warme William, de blauwe beer die symbool staat voor verbondenheid en aandacht voor de geestelijke gezondheid bij jongeren, verschijnt binnenkort ook in Boom. In oktober start de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid.
Lees verder

Computervragenuurtjes
Lukt er iets niet met je laptop, tablet of smartphone? Stel je vraag tijdens het computervragenuurtje in de bib.
Lees verder

Verhalenparade - voorleesplezier in de bib!
De voorleesuurtjes in de bib starten terug! Voorleesmadam Marina duikt in de boekenrekken van de bib en zoekt de leukste verhalen om voor te lezen.
Lees verder

De Schrijfwijzen: Het Groot Dictee Heruitgevonden - Een leuk taalspel in de bib
Schrijf je chocoladecakeje, chocoladecakje of chocolade-cakeje? Met of zonder streepje? Met of zonder e? Creatief Schrijven vzw, de Vlaamse bibliotheken en de krant De Standaard nodigen je uit om mee te spelen met De Schrijfwijzen, Het Groot Dictee Heruitgevonden.
Lees verder

Sport Na School voor het secundair onderwijs
Sport voor maar €45 van 21 september tot en met 28 mei 2021. SNS is een sportpas voor leerlingen van het secundair onderwijs, waarmee je na de schooluren kan deelnemen aan verschillende sportactiviteiten.
Lees verder