Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 7 oktober 2020

Gemeente Beernem: Verplichtingen i.v.m. neusmondmasker opgelegd door gouverneur

Verplichtingen i.v.m. neusmondmasker opgelegd door gouverneur
Iedereen vanaf 12 jaar is verplicht om in West-Vlaanderen een mondmasker bij zich te hebben en te tonen op vraag van de politie. Verder legt de gouverneur nog de verplichting op om een mondmasker te dragen in alle voor publiek toegankelijke gebouwen, markten, kermissen en evenementen, recyclageparken, als toeschouwer van sportactiviteiten (trainingen en wedstrijden) en op begraafplaatsen van 24 oktober t.e.m. 8 november.
Lees verder

Verplichtingen i.v.m. mondmasker opgelegd door gouverneur
Iedereen vanaf 12 jaar is verplicht om op het ganse grondgebied van West-Vlaanderen een neusmondmasker bij zich te hebben en te tonen op vraag van de politie. Verder legt de gouverneur nog de verplichting op om een mondmasker te dragen in alle voor publiek toegankelijke gebouwen, markten, kermissen en evenementen, recyclageparken, als toeschouwer van sportactiviteiten (trainingen en wedstrijden) en op begraafplaatsen van 24 oktober t.e.m. 8 november.
Lees verder

Coronamaatregelen - update 7 oktober
De federale regering en de minister-presidenten van de deelstaten hebben zich op dinsdag 6 oktober gebogen over de epidemiologische situatie met betrekking tot COVID-19. Het Overlegcomité beoordeelt de situatie als bijzonder ernstig en heeft daarom beslist de maatregelen te verstrengen.
Lees verder