Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 27 oktober 2020

Gemeente Beernem: Toelating tot het plaatsen van een tentje bij de handelszaak

Toelating tot het plaatsen van een tentje bij de handelszaak
De voorbije maanden konden bezoekers van handelszaken meestal genieten van gunstige weersomstandigheden en was het niet erg om eventjes buiten te wachten. Het weer zal stilaan beginnen veranderen en daarom geven we toelating aan handelaars om voor hun zaak een tentje of tijdelijke constructie te plaatsen op het openbaar domein.
Lees verder

Buitenschoolse kinderopvang in herfstvakantie en op 9 en 10 november
De herfstvakantie wordt dit jaar verlengd tot en met dinsdag 10 november. Deze beslissing is door Vlaams minister van Onderwijs genomen om virologische redenen: hoe minder contacten we hebben, hoe beter we het virus onder controle gaan krijgen. Vermits de scholen sluiten en we weten dat ouders hiermee in de problemen komen qua opvang, zal ook de buitenschoolse opvang de deuren openen op 9 en 10 november.
Lees verder

Open blad november 2020
Binnenkort in je brievenbus, nu al online: de nieuwste editie van Open blad. Het is een speciale editie want je vindt er een overzicht van al onze buurtambassadeurs. Een buurtambassadeur is een antenne en schakel tussen bewoners, het gemeentebestuur, het Sociaal Huis en andere dienstverlening. Heb je vragen of idee├źn, spreek er zeker je buurtambassadeur over aan!
Lees verder