Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 29 oktober 2020

Gemeente Beernem: Strengere coronamaatregelen in Beernem

Strengere coronamaatregelen in Beernem
Het coronavirus COVID 19 is nog niet onder controle. Ook in Beernem stellen we een stijging van het aantal besmettingen vast in alle leeftijdscategorie├źn. Daarom neemt de burgemeester extra lokale maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Hij besliste om vanaf donderdag 29 oktober de sportaccommodaties en het gemeenschapscentrum te sluiten. Dit heeft uiteraard gevolgen voor het verenigingsleven in Beernem. Ook legt de burgemeester een mondmaskerplicht op in de stationsomgeving van Beernem.
Lees verder

Vlaamse Regering neemt bijkomende coronamaatregelen
Op 27 oktober besliste de Vlaamse Regering om een aantal extra maatregelen in te voeren. Hun streefdoel daarbij is om het aantal sociale contacten maximaal te beperken, om zo de verspreiding van het virus een halt toe te roepen. Deze nieuwe maatregelen, die bovenop de reeds bestaande maatregelen komen, gaan in op vrijdag 30 oktober om 18.00 u.
Lees verder

Aanplant geboortebos 2019 - geannuleerd
De kindjes die in 2019 in Beernem geboren zijn krijgen hun eigen geboorteboom! Het aanplanten van het geboortebos op zaterdag 21 november kan, gezien de verstrengde coronamaatregelen, jammer genoeg niet doorgaan. We vragen de ouders wel om het online formulier in te vullen zodat we weten of we de naam van hun kindje op het infobord mogen plaatsen.
Lees verder