Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 28 oktober 2020

Boer Tristan gaat volop voor de Nederlandse Lucas: “Maar een langeafstandsrelatie, dat is niets voor mij”

HLN
Boer Tristan gaat volop voor de Nederlandse Lucas: "Maar een langeafstandsrelatie, dat is niets voor mij"
"Toen ik Lucas' brief las, kwam er al een glimlach op mijn gezicht." Om maar te zeggen, het was al liefde vóór het eerste gezicht bij Tristan (25) in 'Boer zkt Vrouw'. En nu die gevoelens eindelijk ook wederzijds zijn, ligt de weg naar een relatie open. "Als het toch niks wordt, ga ik zo teleurgesteld zijn."
Lees verder

Zij wachten vrijdag niet af: Gent en Mechelen voeren nieuwe maatregelen sneller in
De Vlaamse regering besliste dinsdag om een reeks nieuwe maatregelen in de strijd tegen het coronavirus in te voeren. Alle evenementen worden afgelast, er komen nieuwe beperkingen voor winkelen en indoor sporten. Vrijdag om 18 uur gaan de maatregelen in, maar steeds meer gemeenten willen hier niet op wachten en kiezen ervoor om ze vervroegd in te voeren.
Lees verder

Is hij een 'wife beater' of niet? Rechter doet maandag eindelijk uitspraak in zaak Johnny Depp
Johnny Depp (57) hoort volgende week of hij een rechtzetting en een schadevergoeding krijgt van de Britse krant The Sun. Een rechter in Londen doet maandag eindelijk uitspraak in de rechtszaak die hij aangespannen heeft tegen de tabloid. Dat melden Britse media.
Lees verder

Rechter doet maandag uitspraak in smaadzaak Johnny Depp
Johnny Depp (57) hoort volgende week of hij een rechtzetting en een schadevergoeding krijgt van de Britse krant The Sun. Een rechter in Londen doet maandag eindelijk uitspraak in de rechtszaak die hij aangespannen heeft tegen de tabloid. Dat melden Britse media.
Lees verder

Advocaat Omar Souidi vertelt over het overlijden van zijn zoontje: "Zwaarste emotionele kwelling"
Donderdag start 'Justice For All' op VIER, een programma waarin zeven strafpleiters tonen hoe het eraan toegaat achter de schermen van een rechtszaak. Een van hen is Omar Souidi, die onder meer Tanja Dexters al vertegenwoordigde. Hij zorgt al meteen voor een pakkend moment in de eerste aflevering.
Lees verder

13 migranten klimmen net over grens met Nederland uit vrachtwagen
Op de vluchtstrook van de A4 bij het Noord-Brabantse Ossendrecht, net over de Nederlandse grens, zijn gisteren dertien migranten uit een vrachtwagen met oplegger geklommen.
Lees verder

Olga (42) heeft spijt van haar avontuurtje met de kinesist. Relatietherapeut Wim Slabbinck: " Overspel is erg explosief. Het kan in vijf seconden een relatie van twintig jaar kapotmaken"
Na een huwelijk van twintig jaar zwichtte Olga (42) vorig jaar stomweg voor de schone praatjes van haar kinesist. Kapot van berouw biechtte ze thuis alles op. "Door de 'affaire' ben ik opnieuw verliefd op mijn eigen man. Wij kunnen niet zonder elkaar." Maar de vraag is of haar man daar ook nog zo over denkt. Elke week tekent Anke Michiels kleine en grote liefdesproblemen van lezers op. Seksuoloog en relatietherapeut Wim Slabbinck weet raad.
Lees verder

Houdt Dirk Van Tichelt judo voor bekeken?
Het ziet ernaar uit dat Dirk Van Tichelt op z'n 36ste het judo voor bekeken houdt. Vrijdag roept hij de pers bij elkaar om vermoedelijk zijn afscheid aan te kondigen. De Kempenaar sukkelt al langer met blessures en een olympisch ticket voor Tokio leek onbereikbaar geworden.
Lees verder

Nieuwkomer in 'De Slimste Mens' Delphine houdt er nogal opmerkelijke vriendjes op na
Vanavond mag dichteres Delphine Lecompte aanschuiven in 'De Slimste Mens', en daarbij neemt ze geen blad voor de mond. Ze verklapt meteen een aantal gênante geheimen van haar ex én haar huidig lief.
Lees verder

"Efkes serieus nu": bekende komieken roepen op om coronamaatregelen strikt te volgen
Verschillende bekende Antwerpse komieken roepen in een gezamenlijke video op om de geldende coronamaatregelen strikt op te volgen. Onder meer Alex Agnew (47), Soe Nsuki (32), William Boeva (30) zijn te zien in de campagne, die werd opgezet op initiatief van Stad Antwerpen.
Lees verder

Venezolaanse regering bevestigt arrestatie politieke activist Roland Carreno
De Venezolaanse regering heeft Roland Carreno, een journalist en activist van de oppositie, gearresteerd. Dat bevestigde de procureur-generaal van het land enkele dagen nadat de leider van Carreno's partij naar Spanje was gevlucht.
Lees verder

Boer Tristan schat zijn kansen met de Nederlandse Lucas in: "Als het toch niks wordt, ga ik zo teleurgesteld zijn"
"Toen ik Lucas' brief las, kwam er al een glimlach op mijn gezicht." Om maar te zeggen, het was al liefde vóór het eerste gezicht bij Tristan (25) in 'Boer zkt Vrouw'. En nu die gevoelens eindelijk ook wederzijds zijn, ligt de weg naar een relatie open. Al zijn er nog wel wat praktische euvels, want een lat-relatie ziet Tristan niet zo zitten, vertelt hij in een gesprek. Hij heeft het ook over zijn visie op het huwelijk, kinderen en de toekomst. "Ook als het programma gestopt is, wil ik blijven opkomen voor de holebigemeenschap."
Lees verder

Tanja Dexters reageert op zorgen om gewicht: "Raar dat mensen je mogen uitmaken omdat je 'te mager' bent"
"Hoe blijft ze het doen... Lockdown en toch overal op congé". Het is één van de reacties op Tanja Dexters (43), die beelden van een tripje naar Rome op Instagram heeft gepost. Haar volgers vinden het merkwaardig dat Tanja en haar vriend Michaël Peeters (41) tijdens deze nieuwe coronagolf naar Italië trekken, ook omdat Tanja recent nog in quarantaine zat waardoor haar zaak voor de politierechtbank werd uitgesteld. Al zijn dat niet de enige vragen die de ex-miss voorgeschoteld krijgt: steeds meer volgers maken zich zorgen om de slanke taille van Tanja.
Lees verder

Twee jaar cel voor gewezen gemeenteontvanger die 900.000 euro van gemeente verduisterde
De voormalige gemeenteontvanger van Ardooie is veroordeeld tot twee jaar cel, waarvan zes maanden effectief ,voor het verduisteren van geld. Op tien jaar tijd schreef ze in totaal 900.000 euro van de gemeente over naar haar eigen rekening.
Lees verder

Je muur of plafond verven? Vermijd deze grootste fouten
Kunnen je binnenmuren of plafonds wel een nieuw likje verf gebruiken? En ben je van plan om dit klusje zelf te klaren? Dan pak je dit beter meteen goed aan. Met deze tips van bouwsite Livios en Akzo Nobel, weet je perfect waar je op moet letten.
Lees verder

Turkije kondigt "juridische en diplomatieke maatregelen" aan tegen spotprent Erdogan in Charlie Hebdo
Turkije gaat juridische en diplomatieke maatregelen nemen nadat het Franse satirische tijdschrift Charlie Hebdo een spotprent van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan op de cover gezet heeft van het nummer dat woensdag verschenen is.
Lees verder

Vijf Vlaamse ondernemers vertellen over het drama van de nieuwe maatregelen: "Het gaat al lang niet meer over rekeningen, wel over overleven"
De experts zijn tevreden over de verstrengingen die de Vlaamse regering heeft aangekondigd. Maar voor veel ondernemers en uitbaters betekenen de maatregelen een drama. Deze vijf mensen vertellen over wat dit betekent voor hun zaak: "Ook het komende voorjaar kondigt zich somber aan".
Lees verder

X!NK-zanger wordt voor het eerst papa: "We kijken er enorm naar uit"
"Een band gaat nooit stuk, al heb je een ongeluk." In 2003 zongen we massaal mee met 'De Vriendschapsband' van X!NK, de Belgische inzending voor het Junior Eurovisiesongfestival. Zeventien jaar later kroop frontman Jonas Meukens (31) opnieuw achter de microfoon naar aanleiding van de 'Top 500 van de 00's' op Qmusic. En hij had heuglijk nieuws te vertellen: "Ik word binnenkort voor het eerst papa van een zoontje!"
Lees verder

Yves Stevens: "Egoïsme is bondgenoot van virus en zal leiden tot nog meer chaos"
Yves Stevens van het Nationaal Crisiscentrum heeft op de briefing rond het coronavirus woensdag opgeroepen tot solidariteit en het naleven van de coronamaatregelen. "Egoïsme is de bondgenoot van het virus en zal leiden tot nog meer chaotische toestanden dan we nu al kennen", klonk het.
Lees verder

Heibel bij Real, waar Benzema aanmaant om de bal niet meer naar Vinicius te spelen: "Hij speelt tégen ons"
Karim Benzema heeft het niet zo op zijn ploeggenoot Vinicius Junior. De Franse aanvaller zei dinsdag in de rust van de wedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach in de Champions League tegen zijn land- en ploeggenoot Ferland Mendy dat hij de bal beter niet aan de Braziliaan kan geven. Thibaut Courtois kon alles horen.
Lees verder