Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 24 september 2020

UiT in Vlaanderen: Op citytrip naar Ieper

UiT in Vlaanderen
Op citytrip naar Ieper
Label: Onze tipsIntro: Een stad vol geschiedenis en oorlogslittekens, maar ook boeiende musea en groene hoekjes.Vlieg:  Link: Ga op stap in eigen landImage: Categorie: Niet te missenMuseumpas: 
Lees verder

Bezoek Vlaamse en Brusselse musea online
Label: 8 gratis virtuele tours Intro: Zin in een museumbezoekje, maar weet je nog niet welk? Deze 8 musea laten je online binnenwandelen.Vlieg:  Link: Krijg een voorsmaakjeImage: Categorie: Niet te missenMuseumpas: 
Lees verder

5 expo's voor kinderen én volwassenen
Label: MuseumplezierIntro: Deze expo's verwelkomen ook de kleinsten met speurtochten, spelletjes en ander leuks.Vlieg: Voor kinderen Link: Met het hele gezin naar het museumImage: Museumpas: 
Lees verder

Win een uitstapje naar Ieper mét pannenkoek
Preheader: En ontdek onze theatertips voor het najaar. Onze tips Op citytrip naar Ieper Een stad vol geschiedenis en oorlogslittekens, maar ook boeiende musea en groene hoekjes. Ga op stap in eigen land 8 gratis virtuele tours Bezoek Vlaamse en Brusselse musea online Zin...
Lees verder

Theater in het najaar
Label: Nieuw seizoenIntro: Eindelijk weer naar het theater: van deze voorstellingen worden wij alvast wild enthousiast.Vlieg:  Link: En jij?Image: Categorie: Niet te missenMuseumpas: 
Lees verder

Win een museumpas
Een jaar vol musea Met de Belgische museumpas bezoek je meer dan 180 musea in heel België: zo vaak je wil, en dat een heel jaar lang. Dat zijn oneindig veel leuke uitstapjes naar de meest verrassende musea van het land, van de modernste kunst in het S.M.A.K. tot de oudste overblijfselen in het...
Lees verder

5x op stap met de trein
Label: dichtbij het stationIntro: Van musea tot wandelroutes: deze bestemmingen vind je op minder dan 5 minuten van het station.Vlieg:  Link: Spring op de treinImage: Museumpas: 
Lees verder