Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 16 september 2020

UiT in Vlaanderen: 9 dingen die je moet doen voor de zomer eindigt

UiT in Vlaanderen
9 dingen die je moet doen voor de zomer eindigt
Label: nazomertipsIntro: Van festivals tot picknicks: nog tot 20 september hebben we recht op onvervalst zomergevoel.Vlieg:  Link: Laat de zon maar komenImage: Categorie: Niet te missenMuseumpas: 
Lees verder

6 onmisbare familievoorstellingen
Label: Nieuw seizoenIntro: Deze betoverende, hilarische en ontroerende familievoorstellingen mag je dit najaar niet missen. Vlieg: Voor kinderen Link: Zet ze in je agendaImage: Museumpas: 
Lees verder

9 tips voor een zonnige nazomer
Preheader: En de bijzonderste locaties van Open Monumentendag nazomertips 9 dingen die je moet doen voor de zomer eindigt Van festivals tot picknicks: nog tot 20 september hebben we recht op onvervalst zomergevoel. Welke herfst? Nieuw seizoen 6 onmisbare...
Lees verder

Open Monumentendag: de bijzonderste locaties
Label: 13 septemberIntro: Gluur binnen in een adembenemende bibliotheek, een oude stroopfabriek of een iconische concertzaal.Vlieg:  Link: Ga terug in de tijdImage: Categorie: Niet te missenMuseumpas: 
Lees verder

Op citytrip naar Ieper
Op citytrip naar Ieper
Lees verder

Win een uitstapje naar Ieper
Een stad vol verhalen Ieper is een stad vol verhalen: over middeleeuwse gebouwen en oude stadsomwallingen, maar ook over een verwoestende Wereldoorlog en de wederopbouw nadien. Plan eens een tripje naar de stad in de Westhoek: je ontdekt er boeiende musea, groene hoekjes - en een gezellige...
Lees verder

Win een uitstapje naar Ieper
Label: WedstrijdIntro: Een daguitstap voor 2, met musea, een brouwerijbezoek én een pannenkoek met koffie.Vlieg:  Link: Een dagje naar de WesthoekImage: Museumpas: 
Lees verder