Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zaterdag 5 september 2020

UiT in Vlaanderen: 8x cultuur in september

UiT in Vlaanderen
8x cultuur in september
Label: De zomer is nog niet voorbijIntro: Pik komende maand nog theater, muziek of kunst mee - vanzelfsprekend helemaal coronaproof.Vlieg:  Link: Plan je nazomerImage: Museumpas: 
Lees verder

Meet the Masters
Label: Een 360°-belevingIntro: Bewonder het werk van van Eyck, Bruegel en Rubens met een soundscape en speciale effecten.Vlieg:  Link: Ga kopje onder in eeuwenoude kunstImage: Museumpas: 
Lees verder

Meet the Masters: een 360°-beleving
Label: Vlaamse MeestersIntro: Bewonder het werk van van Eyck, Bruegel en Rubens met een soundscape en speciale effecten.Vlieg:  Link: Ga kopje onder in eeuwenoude kunstImage: Museumpas: 
Lees verder

Slecht weer? 17 uitstapjes met kinderen
Label: RegentipsIntro: Van een museum ontdekken tot in de plassen springen: deze uitstapjes zijn helemaal regenproof.Vlieg: Voor kinderen Link: Ik spring meeImage: Museumpas: 
Lees verder

Kunst, koers en Vlaamse Meesters: de niet te missen expo's van het najaar
Preheader: En ontdek onze 17 tips voor regenactiviteiten met kinderen. 6 tips Cultuur voor wielerliefhebbers Stil eindelijk je koershonger met deze films, expo's en nostalgische voordrachten. Naar het wielerseizoen Vlaamse Meesters Meet the Masters: een...
Lees verder

6 onmisbare tentoonstellingen
Label: Nieuw seizoenIntro: Dit zijn dé topexpo's van dit najaar - en allemaal gratis met een museumpas.Vlieg:  Link: Geef je ogen de kostImage: Categorie: Niet te missenMuseumpas: 
Lees verder

9 dingen die je nog moet doen voor de zomer eindigt
9 dingen die je nog moet doen voor de zomer eindigt
Lees verder