Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 17 september 2020

Retie: Krijg je voorrang voor een griepvaccin? Reserveer dan nu je griepprik!

Krijg je voorrang voor een griepvaccin? Reserveer dan nu je griepprik!
De coronacrisis maakt het dit jaar extra belangrijk om je te laten vaccineren tegen de griep. Een vaccin biedt de beste bescherming tegen griep. Omwille van een beperkte beschikbaarheid van griepvaccins krijgen risicogroepen dit jaar voorrang. Heb jij voorrang voor een griepvaccin?
Lees verder

#iksteunmijnclub
Alle sportclubs samen vormen met 1.400.000 leden de grootste vereniging van Vlaanderen. Zij gaan momenteel tot het uiterste om iedereen weer in alle veiligheid te laten sporten. Dat is niet vanzelfsprekend, en soms zelfs moeilijk.
Lees verder

Krikkrak 2020 in een ander kleedje
Omwille van - tja ... je weet wel - is het niet mogelijk om Krikkrak dit jaar volgens het traditionele recept te organiseren. Maar we houden de traditie wel in ere! Trek er daarom op zondagavond 27 september samen met je gezin op uit in je eigen straat of wijk.
Lees verder

Europa bij ons: filmvoorstelling en lezing met prof. Hendrik Vos
Pop up Europa reist rond in de provincie Antwerpen en brengt Europa ook naar onze gemeente. Van 21 september tot en met 2 oktober staat de gemeente Retie in het teken van Europa. Met een tentoonstelling, lezingen, films, wedstrijden en activiteiten!
Lees verder