Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 22 september 2020

Retie: Geniet van het normale leven in abnormale tijden #tuurlijkda

Geniet van het normale leven in abnormale tijden #tuurlijkda
Het is niet omdat het leven in even stilviel, dat we moeten blijven stilzitten. Integendeel. Het is nu vooral belangrijk dat we vooruit blijven kijken. Zonder de maatregelen uit het oog te verliezen natuurlijk. Dat we opnieuw gaan genieten van de gewone momenten. Ook al zijn het buitengewone tijden.
Lees verder

Wat is de impact van de coronacrisis op jou als ondernemer, zelfstandige of vrije beroeper?
De huidige coronacrisis heeft een impact op het leven en werken van iedereen. Wij proberen jou als ondernemer, zelfstandige of vrije beroeper zo goed mogelijk door deze crisis te helpen. We proberen dit elke dag beter te doen, met als doel de best mogelijke ondersteuning te bieden.
Lees verder

Doe de deur dicht en red levens bij brand
Door alle binnendeuren in huis dicht te doen, kan je levens redden. Als er brand uitbreekt, blijft het vuur en de verstikkende rook – de grootste bedreiging – langer opgesloten. Zo is er meer tijd om jezelf en je gezin in veiligheid te brengen als een rookmelder alarm slaat.
Lees verder

Helemaal van Hier: Goei gerief van bij ons
Winkels en lokale handel zijn essentieel om een dorp levendig te houden. Van 26 september tot en met 4 oktober loopt in Retie de actie 'Helemaal van Hier: goei gerief van bij ons'. Hiermee willen we het belang van lokaal aankopen in de kijker zetten.
Lees verder