Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 25 september 2020

Nieuwsbrief Waregem Sport

Wij blijven in beweging. Jij ook?‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Facebook icon Twitter icon Forward icon

Vacature sportlesgever - medewerker sportpromotie

Waregem SPORT. biedt een uitgebreid aanbod sportlessen en sportactiviteiten voor jong en oud en is op zoek naar een sportlesgever (full-time). Je wordt ingeschakeld als lesgever zwem- en sportlessen voor kinderen en volwassenen. Je vervult administratieve taken in functie van sportpromotie in Waregem. Je werkt promotionele acties en evenementen uit van a tot z. Interesse? Om in aanmerking te komen moet je houder zijn van het diploma bachelor lichamelijke opvoeding.
Stuur je cv en motivatiebrief vóór 12 oktober naar simon@waregemsport.be. Meer info


Protocol toeschouwers tijdens sportwedstrijden

Alle clubbesturen beschikken over de nodige protocols en zijn verantwoordelijk voor het toepassen ervan. Bij elke twijfel kan je HIER deze protocols vinden.


Sportkampen Herfstvakantie: sportcarrousel

Ontdek tijdens de  herfstvakantie welke sport het best bij je past. We laten je elke dag kennis maken met uitdagende sport- en spelactiviteiten. Voor meer info betreffende; wie, waar, wanneer en de prijs kan je HIER terecht.


Tornooi Schepen van sport

Noteer 11 november alvast in jouw agenda voor het
Tornooi Schepen van Sport. Na het succes van vorig jaar wordt dit jaar opnieuw de kaart van de jeugd getrokken. Iedere Waregemse (veld)voetbalclub krijgt de kans om deel te nemen aan het tornooi. Racing Waregem vormt net als vorig jaar onze gastclub. Naast het jeugdtornooi willen we G-sport voetbal alsook damesvoetbal blijvend in de kijker zetten.


Zwembaddagen

Tijdens het weekend van 21 en 22 november zullen er verschillende workshops worden georganiseerd. Het wordt dit jaar een aangepaste versie van de zwembaddagen. Maar het wordt zeker en vast weer kletsnatte pret. Voor de workshops zal er vooraf moeten ingeschreven worden. Meer info binnenkort op de website.


Veiliger zwemmen met Fred Brevet in Waregem

In deze video legt Fred kort uit waarom het beter is om te leren zwemmen met de nieuwe leerlijn. Lowieke toont nadien uiteraard hoe het beter kan. Kortom: een duidelijk en bondig filmpje die in klare taal het belang van de leerlijn uitlegt. Om het filmpje te bekijken verwijzen we je graag door naar deze website: www.fredbrevet.be