Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 4 september 2020

Nieuwsbrief Waregem Sport

Blijf in beweging met Waregem Sport‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Facebook icon Twitter icon Forward icon

Zwembad de treffer

Wens je te komen zwemmen in zwembad de Treffer, dan is reservatie niet nodig. Tijdens weekdagen hebben wij een maximum van 100 bezoekers, tijdens weekenddagen zijn maximum 125 bezoekers welkom. Openingsuren, aantallen en maatregelen kan je steeds via onze website raadplegen.


Seniorensport

Je kan zelf aan de slag om uw conditie op peil te houden, bijvoorbeeld door dagelijks een flinke wandeling te maken, maar je kan ook in groepsverband sporten / bewegen. Waregem Sport wil je hierbij heel graag helpen.

  • Maandag: Turnen van 9.00u. tot 10.00u. of van 10.00u. tot 11.00u.
  • Woensdag: Seniorobic van 9.30u. tot 10.30u.
  • Donderdag:Yoga van 9.00u. tot 10.00u.
    Meer info

Lopen in Waregem

Het is algemeen geweten dat lopen heel gezond is voor je lichaam. Waarom gaan we dan niet allemaal lopen?
Het antwoord is simpel: je gaat pas graag en veel lopen wanneer je behoeften ingevuld kunnen worden. De ene heeft een doel nodig, de ander loopt niet graag alleen en anderen weten niet hoe te beginnen met lopen. Waregem Sport helpt je graag op weg. Voor alle mogelijkheden en info kan je HIER terecht.


Hydrofit

Op dinsdag en donderdag bieden wij een lessenreeks Hydrofit aan. Een niet te missen wekelijks bewegingsmoment, zo opgebouwd dat alle spiergroepen worden aangesproken.
Samen werken we aan uw lichaam en conditie. De lessenreeks omvat 10 lessen.
Wanneer:
• 8 september start van de reeksen op dinsdag.
• 10 september start van de reeksen op donderdag.
Lukt september niet, er starten ook reeksen in december.
Meer info


Multimove / Multisport

Multimove biedt 3- tot 7-jarige kinderen een gevarieerd bewegingsprogramma aan, waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt en een sporttak niet meteen herkenbaar is. Plezierbeleving staat hierbij centraal.
HIER vind je alle info en inschrijvingsmogelijkheden.


FROS-biatlon

Heb jij al gehoord van FROS-biatlon, een uniek  concept in BelgiĆ« waarvan slechts per provincie 1 wedstrijd doorgaat? FROS multisport Vlaanderen wil in samenwerking met de plaatselijke schietclub de Sint-Hubertusschutters en Waregem Sport op zaterdag 19 september 1 van de 5 olympische biatlon disciplines naar Beveren-Leie brengen. Meer info of mogelijkheid om in te schrijven vind je HIER


Annulatie maand van de sportclub

Helaas! De Maand van de Sportclub gaat dit jaar niet door…

Wil je de Waregemse sportclubs ontdekken? Neem dan HIER een kijkje. Je vindt er meteen ook de contactgegevens om je te informeren of in te schrijven! 


Woensdagnamiddagsport scholen

Met spijt in het hart moeten wij onze eerste woensdagnamiddagsportactiviteiten annuleren. Dit betekent conreet dat volgende activiteiten niet zullen doorgaan:

- veldloopdag 23 september

- minivoetbaltornooi 7 oktober

- waterpolotornooi 28 oktober

Een alternatief initiatief, tijdens deze periode van annulatie, wordt uitgewerkt en gecommuniceerd via de Waregemse scholen lager onderwijs.