Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 29 september 2020

Koninklijke Bibliotheek: De uomini illustri van Antoon van Dijck

Koninklijke Bibliotheek
De uomini illustri van Antoon van Dijck
In het kader van het grootschalig conservatie- en restauratieproject Europese Prentkunst: van Dürer tot Rembrandt worden […] The post De uomini illustri van Antoon van Dijck appeared first on...
Lees verder

Originele drukplaat van Abraham Ortelius herontdekt
Op de achterkant van twee drukplaatjes van Wierix zijn fragmenten ontdekt van een afgeschreven drukplaat van Ortelius' kaart van Beieren. The post Originele drukplaat van Abraham Ortelius herontdekt...
Lees verder

Geef uw mening over de leeszaal en het online aanbod
Coronamaatregelen Sinds 15 juni is KBR opnieuw open voor het publiek. Er zijn maatregelen getroffen om […] The post Geef uw mening over de leeszaal en het online aanbod appeared first on KBR.
Lees verder

Leeszaalbezoek op reservatie
Momenteel laten we in de leeszaal alleen personen toe die een document fysiek moeten raadplegen. Alle […] The post Leeszaalbezoek op reservatie appeared first on KBR.
Lees verder

Samen beschermen we ons tegen COVID-19
Het KBR museum neemt alle nodige maatregelen om u een veilig bezoek te garanderen Het aantal […] The post Samen beschermen we ons tegen COVID-19 appeared first on KBR.
Lees verder

Uitbreiding capaciteit leeszaal vanaf 01/10
Vanaf 1 oktober verhuist de leeszaal naar de algemene leeszaal. Daarnaast opent ook een aparte studiezaal. The post Uitbreiding capaciteit leeszaal vanaf 01/10 appeared first on KBR.
Lees verder