Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 17 september 2020

Herenthout: Zwerfvuilactie op 10 oktober

Herenthout
Zwerfvuilactie op 10 oktober
Heb je ook genoeg van het zwerfvuil langs de straat en wil je graag een handje toesteken om je buurt weer proper te maken? Doe dan zeker mee met de zwerfvuilactie van zaterdag 10 oktober. Al het nodige materiaal zal voorhanden zijn. Inschrijven doe je voor 4 oktober via milieudienst@herenthout.be of 014 50 21 21.
Lees verder

Wekelijkse wandelingen in groep
Vind je wandelen in je eentje maar niets? Neem dan eens deel aan de wekelijkse wandelingen die vertrekken aan Driane. Elke wandeling wordt met zorg uitgestippeld door onze vrijwilligers. Iedereen is welkom om bij de groep wandelliefhebbers aan te sluiten.
Lees verder

Hoe zou u het Netepark in Herentals vernieuwen?
De stad Herentals gaat de zwembaden van het Netepark renoveren en wil hiervoor samenwerken met Olen, Herenthout, Vorselaar, Grobbendonk, Kasterlee, Lille en Nijlen. Daarom is het belangrijk dat we weten hoeveel zwemwater we eigenlijk nodig hebben. Via www.herentals.be/zwemwater kunt u nog tot 4 oktober uw mening geven. De enquête duurt slechts vijf minuten.
Lees verder

Nieuw in de bib: e-boeken lenen op jouw eigen toestel!
Vanaf nu kan je als lid van de bibliotheek e-boeken lenen op jouw eigen apparaat. Een e-boek lenen of reserveren doe je via het onlineplatform cloudLibrary. Je kunt je hierop aanmelden via jouw Mijn Bibliotheekaccount. CloudLibrary is erg gebruiksvriendelijk, zodat jong en oud, digitaal vaardig en digibeet er vlot mee aan de slag kunnen. Met één muisklik zet je e-boeken op je apparaat en begin je te lezen.
Lees verder