Doorgaan naar hoofdcontent

Herenthout: Vacature | Werkleider

Herenthout
Vacature | Werkleider
Wij hebben een vacature van werkleider in contractueel dienstverband (B1-B3) voor onbepaalde duur. Je stuurt een team van een 20-tal technische medewerkers aan, coördineert het operationeel beheer van de gebouwen en organiseert de werken in eigen beheer. Je staat in voor de opmaak van werkplanningen, het inzetten van personeel en het inschatten van materiaal. Interesse? Stuur je CV, motivatiebrief en een kopie van je diploma naar de personeelsdienst ten laatste op 16 oktober 2020.
Lees verder

Schrijf je in op Be-Alert en test mee op 1 oktober!
Gemeente Herenthout roept al haar inwoners op om te surfen naar www.be-alert.be en hun gegevens online in te vullen voor 1 oktober. Zo ontvang je in noodsituaties berichten via sms, e-mail of telefoon. Aarzel niet langer en schrijf je in voor 1 oktober voor je eigen veiligheid!
Lees verder

Bijwonen van gemeenteraad en OCMW-raad op 5 oktober 2020
De gemeenteraad en de raad voor maatschappelijk welzijn vergaderen op maandag 5 oktober 2020 opnieuw met publiek in de gemeentelijke feestzaal. Omwille van de social distancing kan in de feestzaal maar een beperkt aantal bezoekers worden toegelaten. Geïnteresseerden moeten zich daarom ten laatste op 4 oktober inschrijven via het formulier in het e-loket. De inschrijvingen worden afgesloten als het maximum aantal bezoekers bereikt is.
Lees verder

Vacature | Poetshulp thuisdiensten
Wij hebben een vacature van poetshulp thuisdiensten in contractueel dienstverband (D1-D3) voor onbepaalde duur. Als poetshulp in de thuiszorg zorg je er mee voor dat ouderen langer zelfstandig kunnen wonen. Naast het poetsen bied je een luisterend oor, ben je vertrouwenspersoon en geef je ondersteuning bij kleine en grotere zorgen des levens. Je komt in thuiszorgsituaties waarbij niet alleen de zorgbehoevende zorgen nodig heeft, maar waarbij de zorg ook een effect heeft op de mantelzorgers.
Lees verder