Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 9 september 2020

Herenthout: Vacature | Toezichthouder milieu en ruimtelijke ordening

Herenthout
Vacature | Toezichthouder milieu en ruimtelijke ordening
Wij zoeken binnen Neteland twee toezichthouders die onder andere preventieve acties en gerichte controles uitvoeren om na te gaan of voorschriften en regels in verband met ruimtelijke ordening, bouw, vergunningen en milieu correct worden nageleefd. Je zet maximaal in op sensibilisering en preventie van overtredingen. Solliciteren doe je ten laatste op woensdag 6 mei 2020.
Lees verder

Breng je batterijen naar het recyclagepark en ontvang een batterijtester
IOK en Bebat organiseren van 10 tot 20 september een actie met batterijtesters. Iedereen die dan batterijen naar het recyclagepark brengt, krijgt ongeacht het aantal binnengebrachte batterijen, één gratis batterijtester (zolang de voorraad strekt). Ze willen met de actie iedereen aanmoedigen om batterijen pas binnen te brengen wanneer ze volledig leeg zijn.
Lees verder

Parkeerverbod ingesteld in Astridlaan
Een parkeerverbod wordt ingevoerd in beide rijrichtingen in Astridlaan, vanaf het kruispunt met Jodenstraat tot over een afstand van 20 meter straatinwaarts.
Lees verder

Speel mee met het Groot Dictee Heruitgevonden!
Op vrijdag 9 oktober 2020 kan je deelnemen aan 'het Groot Dictee Heruitgevonden' een organisatie van Creatief Schrijven vzw in samenwerking met De Standaard. Ook Bibliotheek Neteland doet mee. Iedereen is welkom in GC Volle Vaart (Vaartkom 6, Grobbendonk). Wil je je tot in de puntjes voorbereiden? Dan kan je je ook inschrijven voor een gratis spoedcursus spelling op 25 september om 20 uur in GC Volle Vaart.
Lees verder