Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 10 september 2020

Gemeente Zottegem: SAMWD academiejaar 2020-2021

SAMWD academiejaar 2020-2021
SAMWD, de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans, maakt zich op voor het nieuw academiejaar. Er is een bijzonder ruim aanbod van trajecten in zowel muziek, woordkunst-drama als dans. Van 4 tot 99 jaar, iedereen is welkom en de academie popel om terug zijn deuren te openen en jouw dromen waar te maken!
Lees verder

Terug naar school: veilige routes met de fiets of te voet
Op 1 september mogen veel kinderen en jongeren opnieuw voltijds naar school. Het stadsbestuur roept op om zo veel mogelijk met de fiets of te voet naar school te komen. De veiligste routes voor elke (basis)school kan je terugvinden op Zottegem.be/schoolroutekaarten.
Lees verder

Stad Zottegem lanceert ludieke peukencampagne tijdens jaarlijkse braderie
Stad Zottegem bindt de strijd aan tegen sigarettenpeuken en zet een sensibiliseringscampagne op poten. Tijdens het braderieweekend van 5 en 6 september wordt de lukieke campagne 'Jij bent toch geen viespeuk' gelanceerd.
Lees verder

Aanvraag logistieke ondersteuning voor Zottegemse verenigingen beschikbaar
Als onderdeel van de subsidies van het Vlaams Noodfond kunnen Zottegemse sport-, jeugd- en cultuurverenigingen een aanvraag indienen voor het verkrijgen van hygiƫnisch materiaal bij de heropstart van hun activiteiten. Deze aanvraag kan ingediend worden tot 30 november. Meer info over deze steunmaatregelen vind je op www.zottegem.be/Coronasubsidies.
Lees verder