Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 14 september 2020

Gemeente Zottegem: Klaar om in te stappen? Autodelen infosessie en oproep ambassadeurs

Klaar om in te stappen? Autodelen infosessie en oproep ambassadeurs
Zottegem en autodelen, dat is een topkoppeling. Vraag je je af of autodelen iets voor jou is, hoe het precies werkt en hoe je van start kan? Een antwoord op alle vragen krijg je tijdens de digitale infosessie op 22 september. Al overtuigd? Misschien word jij dan wel een van onze autodelen ambassadeurs!
Lees verder

Opstart Zottegemse Milieu- en Klimaatraad: Ge├źngageerde burgers gezocht!
Stad Zottegem nodigt in oktober alle verenigingen uit die werken rond de thema's natuur, milieu en klimaat om deel te nemen aan de vernieuwde Milieu- en Klimaatraad. Ook scholen, vormingsorganisaties en beroepsorganisaties krijgen een plaats binnen de raad. Daarnaast heeft het stadsbestuur beslist ook actief op zoek te gaan naar ge├źngageerde burgers. Wil je meehelpen om het milieu- en klimaatbeleid in Zottegem kleur te geven? Dien dan je kandidatuur in voor 1 oktober 2020.
Lees verder

Elk plantje helpt een handje: steun je mee de online plantjesverkoop van Kom op tegen Kanker?
Elk plantje helpt een handje: de jaarlijkse plantjesverkoop van Kom op tegen Kanker is dit jaar online, via www.plantjesweekend.be. Stad Zottegem steunt traditiegetrouw het plantjesweekend en doet dit jaar een warme oproep om massaal de azalea's online te kopen! Help je ook een handje?
Lees verder

Riolerings- en wegeniswerken in de Welzijn- en Grotenbergestraat
TMVW en de stad Zottegem willen de Welzijnstraat en een deel van de Lyceum- en Grotenbergestraat heraanleggen. Binnen het projectgebied wordt een nieuwe regen- en afvalwater riolering aangelegd en ook de wegenis wordt volledig vernieuwd. De plannen en de toelichting over het scheiden en afkoppelen van hemel- en afvalwater kan je hier downloaden.
Lees verder