Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 29 september 2020

Gemeente Zottegem: Bekendmaking van gemeentelijke inventaris van leegstaande en verwaarloosde bedrijfsruimten

Bekendmaking van gemeentelijke inventaris van leegstaande en verwaarloosde bedrijfsruimten
Stad Zottegem maakt de inventaris van leegstaande en verwaarloosde onroerende bedrijfsgoederen op Zottegems grondgebied bekend. De inventaris ligt van 28 september tot 9 oktober ter inzage bij Dienst Wonen en iedereen kan binnen de 30 kalenderdagen na deze bekendmaking een bezwaarschrift indienen bij de Vlaamse regering.
Lees verder

Audioverslag raden 21 september 2020
U kunt vanaf nu het audioverslag van de gemeenteraad en de raad voor maatschappelijk welzijn van 29 juni 2020 beluisteren.
Lees verder

Week van de Markt: maak kans op een weekendje weg!
Ter gelegenheid van de Week van de Markt kunnen bezoekers van de wekelijkse dinsdagmarkt in Zottegem een 'Weekendje weg in Oost-Vlaanderen' ter waarde van 250 euro winnen. De spaarkaarten worden verdeeld dinsdag 29 september en 6 oktober, en met drie stempels heb je een volle spaarkaart.
Lees verder

BE-Alert nationale test op 1 oktober - Zottegem test mee
Meteen verwittigd bij een noodsituatie in Zottegem? Op 1 oktober testen we het elektronisch alarmeringssysteem BE-Alert en sturen we een bericht naar alle inwoners die ingeschreven zijn. Nog niet ingeschreven? Registreer je dan vandaag nog op www.be-alert.be en ontvang donderdag een testbericht!
Lees verder