Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 3 september 2020

Gemeente Mol: Starten met muziek? Kom naar de Academie voor Muziek en Woord

Starten met muziek? Kom naar de Academie voor Muziek en Woord

Zit jij in de lagere school en voel je het kriebelen als je muziek hoort? Dan moet je in september zeker op ontdekking in de Academie voor Muziek en Woord Mol-Balen-Dessel! Kinderen uit het eerste en tweede leerjaar kunnen deelnemen aan Muziekinitiatie, voor kinderen vanaf het derde leerjaar staat het Muziekatelier open. Benieuwd of het Muziekatelier iets voor jou is? Kom eens proberen in de eerste of tweede week van september.

Lees verder

Geen Pensioenpunt in Ten Hove door corona

Omwille van corona besliste de Federale Pensioendienst voorlopig geen Pensioenpunt meer te organiseren in Ten Hove. Normaal gaat deze zitdag elke derde dinsdag van de maand door. De dienst blijft wel bereikbaar via mypension.be of via de gratis Pensioenlijn 1765.

 

Lees verder

Vraag nu online je 12 gratis treinritten aan via hello-belgium.be

De NMBS trakteert elke Belg, ouder dan 12 jaar, op een Hello Belgium Railpass. Deze pas is goed voor twee gratis ritten per maand op te nemen vanaf 5 oktober 2020 tot en met 21 maart 20121. Aanvragen kan enkel online via hello-belgium.be. Hulp nodig? Kom dan langs aan de informatie- en onthaalbalie in 't Getouw (Molenhoekstraat 2) of Ten Hove (Jakob Smitslaan 28). Wij helpen je graag verder. Je kan een aanvraag indienen tot en met 30 september 2020. Na deze datum kan je geen gratis hello Belgium Railpass meer aanvragen. Meer info vind je op www.hello-belgium.be.

Lees verder

Bibliotheek verwent haar lezers op zaterdag 10 oktober, boekenverkoop uitgesteld

Op zaterdag 10 oktober organiseert de bibliotheek haar jaarlijkse verwendag. De grote boekenverkoop die normaal diezelfde dag plaatsvindt, wordt door corona uitgesteld. Toch loont het de moeite om die dag tussen 10 en 16 uur langs te komen, want het bibliotheekteam zet haar lezers in de bloemetjes en verwent hen met allerlei activiteiten. Het programma vind je binnenkort op deze website.

Lees verder