Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 14 september 2020

Gemeente Mol: Nu ook aangepaste zwemlessen voor (ex-)kankerpatiënten

Nu ook aangepaste zwemlessen voor (ex-)kankerpatiënten

Vanaf 15 september breiden de vrijwilligers van LotinCo (lotgenoten in contact tegen kanker) hun sportprogramma uit met ontspannende zwemlessen in Vita Den Uyt. (Ex-)kankerpatiënten kunnen al jaren deelnemen aan omnisportlessen en yoga. Dit najaar kunnen ze ook elke dinsdag tussen 19.30 en 20.30 uur terecht in zwembad Vita Den Uyt. De lessen zijn gratis op vertoon van een medisch attest, zonder attest betaal je twee euro per les. Inschrijven doe je door te bellen naar 014 33 05 03.

Lees verder

Bibliotheek zoekt nieuwe leden voor beheersorgaan. Stel je nu kandidaat

De bibliotheek zoekt nieuwe leden voor het beheersorgaan. Draag je de bib een warm hart toe? Wil je je mening en inspiratie delen over de dagelijkse werking? Wil je meewerken om de werking van onze bib te optimaliseren? Iedereen die op een positieve maar kritische manier wil samenwerken om de bibliotheek nog beter op maat te maken van onze gebruikers, is welkom. Interesse? Stel je dan snel kandidaat!

Lees verder

Speel mee met De Schrijfwijzen, Het Groot Dictee Heruitgevonden op 9 oktober

Creatief Schrijven vzw, de Vlaamse bibliotheken en de krant De Standaard dagen je uit om mee te spelen met 'De Schrijfwijzen, Het Groot Dictee Heruitgevonden'. Géén klassiek dictee vol tongbrekers en hersenkrakers, wél een ludiek en laagdrempelig taalspel voor iedereen die van het Nederlands en taalraadsels houdt. Speel mee op vrijdagavond 9 oktober om 20 uur in de leeszaal van de bibliotheek, Molenhoekstraat 2. De deelname is gratis. Reserveer alvast een plaatsje, want het aantal deelnemers is beperkt tot 20.

Lees verder

Doorgangsverbod in Collegestraat van 17 tot 30 september

Van donderdag 17 tot woensdag 30 september voert een aannemer asfalterings- en verbouwingswerken uit in de Collegestraat. Ter hoogte van de werken geldt een doorgangsverbod uitgezonderd plaatselijk verkeer. Voetgangers en fietsers met de fiets aan de hand mogen de werfzone wel passeren.

Lees verder