Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 11 september 2020

Gemeente Mol: Basisscholen Mozawiek (Ezaart) en ’t Schrijvertje (Centrum) treffen preventieve

Basisscholen Mozawiek (Ezaart) en 't Schrijvertje (Centrum) treffen preventieve

Voor de basisscholen Mozawiek (Ezaart) en 't Schrijvertje (Centrum) gelden de komende weken een aantal preventieve coronamaatregelen. De maatregelen werden donderdag 10 september beslist na een overleg tussen de schooldirecties, de gemeentelijke crisiscel, het agentschap Zorg & Gezondheid en het CLB. De specifieke gevolgen voor elk school volgen uit een nauwgezette analyse van de vastgestelde besmetting(en) en de schoolwerking van de afgelopen dagen. Zo geldt voor alle 80 kleuters van gemeenschapsschool 't Schrijvertje een thuisquarantaine tot en met 25 september. Voor gemeentelijke basisschool Mozawiek beperkt de thuisquarantaine zich tot 15 kleuters van één klasgroep en enkele leerkrachten. Alle betrokken ouders ontvingen de afgelopen uren rechtstreeks de nodige informatie vanuit de school en het CLB.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt projectmedewerker organisatiearchitectuur

Het gemeentebestuur zoekt een voltijdse projectmedewerker organisatiearchitectuur voor een nieuw project rond afdelingsvorming. Het gaat over een functie niveau A met een contract voor bepaalde duur (3 jaar). Solliciteer tot en met 27 september 2020 via het online sollicitatieformulier.

Lees verder

Aangekondigde verkeersacties lokale politie in september

De lokale politie Balen – Dessel - Mol plant in september weer enkele verkeersacties. Op dinsdag 15 september controleren agenten in het Centrum en vooral ook in de omgeving van de dinsdagmarkt. Op woensdag 23 september patrouilleren agenten in heel de zone. Op dinsdag 29 september wordt geflitst op Achterbos. Ook op andere dagen mag je je aan controles verwachten, respecteer daarom steeds de verkeersregels.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt coördinator infrastructuur en accommodatie

Het gemeentebestuur zoekt een voltijdse coördinator voor de afdeling jeugd en sport, in contractueel dienstverband, niveau B, salarisschaal B1-B3, voor onbepaalde duur. Interesse? Solliciteer tot en met 27 september 2020 via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder