Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 7 september 2020

Gemeente Mol: Aangepaste bezoekregeling woonzorgcentrum Ten Hove vanaf dinsdag 8 september

Aangepaste bezoekregeling woonzorgcentrum Ten Hove vanaf dinsdag 8 september

Vanaf dinsdag 8 september zet woonzorgcentrum Ten Hove opnieuw een grote stap in de bezoekregeling. Bezoekers zijn opnieuw welkom op de kamers van de bewoners en kunnen ervoor kiezen om het kamerbezoek te combineren met een wandeling. Het bezoek kan dagelijks doorgaan tussen 10 en 20 uur en er zijn maximaal twee bezoekers tegelijkertijd toegelaten. Bezoekers dragen verplicht een mondmasker. Het bezoek moet niet gereserveerd worden.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt consulent personen met een beperking

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds consulent personen met een beperking in contractueel dienstverband, niveau  B, salarisschaal B1-B3, dit voor onbepaalde duur. Solliciteren kan tot en met 20 september 2020. Solliciteer bij voorkeur via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder

'Trots' startschot nieuwe schooljaar met kwaliteitsvol onderwijs

De gemeentescholen zijn 'trots' op de eerste geslaagde schoolweek binnen hun vernieuwde scholengemeenschap. Het letterwoord TROTS staat voor Totale Ontwikkeling, Respectvol, gemeentelijk Onderwijs, Toegankelijk en Samen, woorden die meteen ook de kernwaarden zijn van onze scholenwerking. Samen bieden onze scholen alle leerlingen maximale kansen in hun totale ontwikkeling en werken ze aan een respectvolle houding binnen een toegankelijke gemeentelijke schoolomgeving.  Ze streven ernaar dat hun leerlingen nu en later positief functioneren in de maatschappij.

Lees verder

Mollenaar Bert Veereman duizendste bezoeker dubbelexpo Jakob Smitsmuseum

Op vrijdag 4 september ontving het Jakob Smitsmuseum de duizendste bezoeker van de dubbelexpo 'Eugeen Van Mieghem – Jozef Van Ruyssevelt: twee Vlaamse toppers in één museum'. Bert Veereman, kunstliefhebber en museumveelvraat uit Mol, was de gelukkige. Het museumteam overhandigde als geschenk de prachtige boeken 'Spiegel van mijn ziel' met tekeningen van Jakob Smits en 'Jakob Smits, schilder van het licht'.

Lees verder