Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 21 september 2020

Gemeente Koksijde: Doe de deur dicht en red levens bij brand

Doe de deur dicht en red levens bij brand
Door alle binnendeuren in huis dicht te doen, kan je levens redden. Als er brand uitbreekt, blijft het vuur en de verstikkende rook – de grootste bedreiging – langer opgesloten. Zo is er meer tijd om jezelf en je gezin in veiligheid te brengen als een rookmelder alarm slaat.
Lees verder

Open brief en oproep van onze burgemeester Marc Vanden Bussche
We kregen zonet de officiƫle cijfers binnen met het aantal besmettingen in Vlaanderen. Onze gemeente kleurt vandaag officieel oranje. Dit is geen reden tot paniek. Maar we vinden het als Lokaal Bestuur wel belangrijk om u hiervan op de hoogte te brengen. Met onze crisiscel en de medisch verantwoordelijken volgen we alles nauwgezet op en worden alle activiteiten grondig op voorhand onder de loep...
Lees verder

Tijdelijke hinder thv de "Spelleplekke" Oostduinkerke tussen 5 en 9 oktober 2020
Tussen 5 en 9 oktober, afhankelijk van de weersomstandigheden, zal er een mobile kraan staan op de toegang tot de zeedijk Oostduinkerke thv de 'Spelleplekke' op het IJslandplein. HIerdoor zal de Zeedijk via de normale weg niet toegankelijk zijn. De toegang tot de Zeedijk van Oostduinkerke zal in die periode tijdelijk via de kant van restaurant Peper en Zout verlopen.
Lees verder