Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 30 september 2020

Gemeente Hooglede: Verkeershinder Middenstraat 29/09/2020

Gemeente Hooglede
Verkeershinder Middenstraat 29/09/2020
Op 29/09/2020 zal er geen doorgaand verkeer mogelijk zijn in de Middenstraat tussen de Bruggesteeweg en de Sint-Tillostraat naar aanleiding van particuliere werken. Een omleiding wordt voorzien.
Lees verder

Het dragen van een mondmasker langs het parcours van een wielerwedstrijd in de provincie verplicht!
De provinciegouverneur stelde op 25 september een besluit op waarbij het verplicht is om een mondmasker te dragen langs het parcours van wielerwedstrijden in de provincie. Tegens is het verboden om particulier gebruik te maken van drones langsheen het parcours.
Lees verder

Hooglede tekent charter fietsbeleid
Een sterk fietsbeleid bouwt op een aantal uitgangspunten en duidelijke engagementen. Het charter van fietsberaad met gemeenten voor een sterk fietsbeleid benadrukt het grote potentieel en de vele voordelen van fietsen, zowel voor functionele als voor recreatieve doeleinden.
Lees verder

Fonds voor jonge (podium)kunstenaars uit West-Vlaanderen
Het Fonds Strandschelp van de Koning Boudewijnstichting biedt financiƫle steun aan jonge (podium)kunstenaars die het moeilijk hebben nav de COVID19-crisis. Jonge kunstenaars (tot 30 jaar) die wonen of werken in West-Vlaanderen en die financiƫle schade leden door COVID19 kunnen een aanvraag indienen.
Lees verder

Verkeershinder Diksmuide Boterweg 5/10/2020
Van 5/10/2020 t.e.m. 9/10/2020 zal er geen doorgaand verkeer mogelijk zijn de Diksmuide Boterweg tussen de Torhoutstraat en de Turkeyenstraat n.a.v. werken door Fluvius.
Lees verder