Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 1 september 2020

Gemeente Hooglede: Hulp voor burgers die financieel getroffen worden door de coronaviruscrisis Covid-19

Gemeente Hooglede
Hulp voor burgers die financieel getroffen worden door de coronaviruscrisis Covid-19
Tijdens de coronaviruscrisis heeft de regering budgetten vrijgemaakt teneinde toe te laten aan de OCMW's om noodzakelijke hulpverlening toe te kennen aan de meest kwetsbare bevolkingsgroepen. In de bijgevoegde documenten staat een overzicht waarvoor deze gebruikt kunnen worden.
Lees verder

Schooltoeslag
Vanaf september start de uitbetaling van de schooltoeslag. Krijgt je kind al een groeipakket? Dan ontvang je de schooltoeslag automatisch tussen september en december, als je er recht op hebt.
Lees verder

UiTinMidwest: Vlieg erin!
Een nieuw schooljaar, dat betekent een nieuwe Vliegbrochure. In de brochure 'UiTinMidwest: Vlieg erin!' vind je een uitgebreid aanbod aan familievoorstellingen, -films en workshops die doorgaan van begin september tot eind december in en rond Roeselare.
Lees verder

Infosessie autodelen 17/09/2020
Staat je (tweede) wagen te vaak stil? Of heb je af en toe een (tweede) wagen nodig? Dan is autodelen waarschijnlijk iets voor jou! Ontdek de vele voordelen en mogelijkheden van autodelen. Kom naar de infosessie op 17 september, welkom om 19u30 in de Gulden Zonne. De infosessie start om 20u.
Lees verder

Erfgoedbank Midwest in een nieuw jasje
Misschien heb je ze al gezien? De twee met textiel ingepakte zitbanken in onze gemeente? Ze maken deel uit van de promocampagne voor de nieuwe Erfgoedbank Midwest, want ook die zit in een nieuw jasje! Grasduin in het verleden via erfgoedbankmidwest.be
Lees verder