Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 18 september 2020

Gemeente Haaltert: Gratis e-boeken in de bibliotheek

Gratis e-boeken in de bibliotheek

Vanaf nu kan je als lid van bibliotheek Haaltert e-boeken lenen. Via het platform cloudLibrary kan je telkens 2 e-boeken tegelijk lenen voor 6 weken. De e-boeken kan je lezen op tablet, smartphone, computer en de meest courante e-readers zoals Kobo, Tolino en Vivlio. 

In de catalogus van de bib vind je het volledige aanbod: 3000 titels met voornamelijk Nederlandstalige literaire en populaire romans, toegankelijke non-fictie en een beperkt aanbod Engelstalige werken.

Lees verder

Nieuw! Inleverbus aan het bibfiliaal in Denderhoutem

Nu staat ook aan het bibfiliaal in Denderhoutem een inleverbus. Je kan er alle ontleende materialen in deponeren, buiten de openingsuren van de bib. Je vindt de bus tegen de gevel aan de voorzijde van het gebouw.

Lees verder

Permanente outdoor fitness en calisthenics

Achter de sporthal in Denderhoutem werden outdoor fitness- en calisthenics toestellen geïnstalleerd. Na een positieve proefperiode werd beslist om ze er permanent te installeren. En nu zijn ze klaar!

Lees verder

Huiswerkbegeleiders gezocht!

We zoeken mensen die buiten de schooluren kinderen willen helpen met hun huiswerk of Nederlands helpen oefenen. Zie je dit zitten en kan je je één of twee keer per week vrijmaken vanaf 15.15 u.? Dan ben jij de persoon die het verschil kan maken!

Lees verder