Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zaterdag 5 september 2020

Gemeente Edegem: Politieverordening provincie Antwerpen vervalt: federale maatregelen blijven gelden

Gemeente Edegem
Politieverordening provincie Antwerpen vervalt: federale maatregelen blijven gelden
Vanaf donderdag 27 augustus is de provinciale politieverordening niet langer van kracht en gelden enkel nog de federale coronamaatregelen. De nachtklok, het verplicht thuiswerken en de algemene verplichting om een mondmasker te dragen in de provincie Antwerpen worden niet verlengd.
Lees verder

Behaag Edegem natuurlijk 2020: bestel je plantgoed op deze website
Momenteel nemen er al 34 gemeenten deel aan de jaarlijkse Behaag... Natuurlijkactie van Natuurpunt. Met deze actie willen we samen het aanplanten van streekeigen groen bevorderen. Streekeigen bomen en struiken groeien sneller, zijn beter bestand tegen de grillen van ons klimaat en allerlei ziekten... en bovendien budgetvriendelijk. Als toemaatje wordt dit jaar een ligusterhaag aangeboden. Dit kan...
Lees verder

Inside / Outside
Linda Blokken tovert karaktervolle figuren in een surreƫle omgeving of met contrasterende elementen uit haar penseel.
Lees verder

Sportkamp Urban Games - Herfstvakantie 2020
Tijdens de herfstvakantie kunnen kinderen van 8 tot en met 12 jaar in sporthal Den Willecom nieuwe sporten komen uitproberen. Onder professionele begeleiding met monitoren van Sportwerk Vlaanderen maken de kinderen kennis met een mix van sport en spel. o.a. Free Running - You fo - Kan Jam - DBL ball - Spikebal en nog veel meer.
Lees verder