Doorgaan naar hoofdcontent

Tournee Congé XL in centrum | op stap met stadsgids | deelgemeentehuizen gaan weer open

Facebook icon Twitter icon Forward icon

Tournee Congé XL in Waregem centrum

Nog één keer serveren we je tijdens Tournee Congé spel, sport, muziek en plezier dicht bij huis en in een 'coronaveilige' omgeving. Komend weekend sluit Tournee Congé af met een XL-editie in Waregem centrum. En dat zal niet onopgemerkt voorbij gaan: speeleilanden, Giovanni 'Legomaster' Seynhaeve, Dimitri Leue, lekker koken, workshop schermen, workshop mountainboard, Compact Disk Dummies, Wannes Cappelle en nog veel meer!

Lees verder...


Vacatures bij de stad

We zijn op zoek naar nieuwe collega's. WIl jij onze ploeg komen versterken?

Lees verder...


Deelgemeentehuizen gaan weer open

Vanaf vandaag zijn de deelgemeentehuizen weer open! In Desselgem en Sint-Eloois-Vijve ben je al weer welkom, in Beveren-Leie is dat vanaf morgen (dinsdag 18 augustus) het geval. De deelgemeentehuizen waren enkele maanden gesloten als maatregel tegen de verspreiding van het coronavirus. Je hoeft er geen afspraak te maken. In het stadhuis blijft dit wél het geval.

Lees verder...


Op stap in eigen stad met stadsgids

Herontdek onze stad tijdens je staycation! Wil je meer te weten komen over Waregem als paardenstad en hou je van het Waregems dialect? Heb je zin in een geleide wandeling door het centrum van Nieuwenhove? Of toch liever een fietstocht langs locaties die herinneren aan de tragische bevrijdingsdagen (4 – 6 september 1944) in Waregem? Aarzel niet om je in te schrijven!

Lees verder...


FROS-biatlon in Beveren-Leie | zaterdag 19 september

FROS-biatlon komt op zaterdag 19 september naar Beveren-Leie! Verwar biatlon niet met duatlon: biatlon is een skisport met langlaufwedstrijd waarbij de deelnemers bij enkele tussenstops op doelen schieten. Voor deze zomerbiatlon trekken we uiteraard geen skilatten aan, maar combineren we het schieten met een looptocht van 5 km.

Lees verder...


Maak je thuis groener

Hou je van een bijen- of vogelvriendelijke tuin, heb je een boontje voor klimplanten of wil je graag kunnen snoepen van je tuin? Dan is de verkoopactie van streekeigen (fruit)bomen, struiken en kleinfruit van Natuurpunt zeker iets voor jou! Neem een kijkje op www.maakhetgroener.be en bestel vandaag nog. Nieuw dit jaar is het ruime aanbod klimplanten, je vindt er zeker de geschikte soort voor je geveltuintje!

Lees verder...


Tele-Onthaal en Awel zijn op zoek naar jouw luisterend oor

Zowel Tele-Onthaal West-Vlaanderen als Awel zijn op zoek naar vrijwilligers die een luisterend oor kunnen bieden. De vrijwilligers van Tele-Onthaal beantwoorden jaarlijks ongeveer 28 000 oproepen van mensen die praten over hun stukgelopen relaties, ziekte, eenzaamheid, depressie … Awel luistert dan weer naar kinderen en jongeren, via chat, e-mail of telefoon.

Iets voor jou? Klik dan verder naar de sites van deze organisaties!