Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 24 augustus 2020

Retie: Digiklap vanaf september: vrij inloopmoment voor alle digitale vragen

Digiklap vanaf september: vrij inloopmoment voor alle digitale vragen
Vanaf september kan je de eerste donderdag van de maand gratis terecht in onze bib met al je digitale vragen. Een vrijwilliger staat er klaar met tips en uitleg. Belangrijk is wel dat je je eigen smartphone, tablet of laptop meebrengt.
Lees verder

Corona-update: beslissingen veiligheidsraad 20 augustus
De heropleving van COVID-19 is intussen in heel Europa voelbaar. Het virus circuleert nog steeds, maar verspreidt zich iets minder snel. De Nationale Veiligheidsraad is het dan ook eens geraakt over een aantal kleine versoepelingen in de strijd tegen het coronavirus.
Lees verder

Voorleessessies op zaterdag in de bib
Iedere eerste zaterdag van de maand in de bib komen luisteren naar een verhaaltje ... De coronacrisis had daar een stokje voorgestoken, dus na de sessie in maart volgde er geen meer. Onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen, wordt dit in het najaar terug opgestart.
Lees verder

Reizen in Vlaanderen? Zo kan het
Op reis in eigen land met je gezin? Het kan nog steeds en het is misschien wel de leukste manier om terug te plooien op je eigen bubbel. Op prachtige plekken, midden in de natuur en ver van de menigte. De uitbaters in Vlaanderen Vakantieland doen er alles aan om de maatregelen te respecteren.
Lees verder