Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 26 augustus 2020

Herenthout: Even alle verkeer verboden in Doornboompad op 31 augustus

Herenthout
Even alle verkeer verboden in Doornboompad op 31 augustus
Op maandag 31 augustus 2020 zal er een betonmixer geparkeerd worden in het smalle gedeelte van Doornboompad waardoor de straat te smal wordt voor gemotoriseerd verkeer. Hierdoor zal die dag voor een periode van twee uur alle verkeer verboden zijn in Doornboompad, het gedeelte tussen Jodenstraat en huisnummer 13.
Lees verder

Hinder in Langstraat van 2 tot 4 september
Van woensdag 26 augustus tot en met vrijdag 28 augustus 2020 zal Pidpa rioleringswerken laten uitvoeren in Langstraat ter hoogte van huisnummer 65. Hierdoor zal een deel van het fietspad en de rijbaan onderbroken zijn waardoor de voorrangsregel geldt. Bestuurders die uit de tegenovergestelde richting komen hebben voorrang.
Lees verder

Corona-update – einde provinciale maatregelen
In de persconferentie van deze namiddag kondigde gouverneur Cathy Berx aan geen nieuwe coronamaatregelen te nemen voor de provincie Antwerpen. Vanaf middernacht gelden alleen nog de federale en lokale maatregelen.
Lees verder

Koop een azalea en steun kankerpatiƫnten
Kom op tegen Kanker organiseert ook dit jaar het bekende Plantjesweekend ten voordele van kankerpatiƫnten en hun naasten. Al is een traditionele verkoop door de vele vrijwilligers vanwege corona deze keer jammer genoeg onmogelijk. De vermaarde azalea's zullen voor het eerst enkel online te koop zijn. Dit maakt het bestellen en betalen van de plantjes makkelijk en veilig.
Lees verder