Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 28 augustus 2020

Herenthout: Bijwonen van gemeenteraad en OCMW-raad op 7 september 2020

Herenthout
Bijwonen van gemeenteraad en OCMW-raad op 7 september 2020
De gemeenteraad en de raad voor maatschappelijk welzijn vergaderen op maandag 7 september 2020 opnieuw met publiek in de gemeentelijke feestzaal. Omwille van de social distancing kan in de feestzaal maar een beperkt aantal bezoekers worden toegelaten. Geïnteresseerden moeten zich daarom ten laatste op 6 september inschrijven via het formulier in het e-loket. De inschrijvingen worden afgesloten als het maximum aantal bezoekers bereikt is.
Lees verder

Woonerf blijft tot 27 september
Het woonerf in het dorpscentrum blijft nog geldig tot en met zondag 27 september. Zo kan men ook de komende weken nog genieten van het mooie zomerweer op de uitgebreide terrassen van de horeca. Aan de automobilisten vragen we met aandrang om ook in de komende weken de snelheid in het centrum aan te passen naar 20 km/u.
Lees verder

Driane start met hobbynamiddagen
We hebben allemaal een vreemde tijd achter de rug. Een tijd waarin we sociale contacten moesten herleiden naar een absoluut minimum. We snakken met zijn allen naar warme momenten. Stilaan kunnen er weer activiteiten georganiseerd worden. Vrijwilliger Ingrid Cuypers staat daarom te popelen om jullie gezellige hobby-namiddagen te bezorgen in Driane.
Lees verder

Uitbreiding openingsuren gemeentehuis vanaf 1 september
Vanaf dinsdag 1 september worden de openingsuren voor het gemeentehuis opnieuw uitgebreid. Voor een bezoek dien je nog wel steeds eerst een afspraak te maken.
Lees verder