Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 27 augustus 2020

Gemeente Zottegem: BVLAR informeert: wespenverdelgingen

BVLAR informeert: wespenverdelgingen
Een wespennest in je huis of tuin kan vervelend zijn. Dient er een wespennest verdelgd te worden? Dan kan je dat online aanvragen via de website van Brandweer Vlaamse Ardennen.
Lees verder

Stille studeerplekken in Zottegem
Studeren thuis is niet altijd even gemakkelijk en ook in deze zomer periode is er nood aan rustige studeerplekken. Stad Zottegem voorziet in een alternatieve locatie waar studenten terecht kunnen. Het aantal plaatsen is beperkt dus graag op voorhand reserveren.
Lees verder

Sport in Zottegem: aanbod en zwembadwerking najaar 2020
Nu de zomermaanden op hun einde lopen, start de sportdienst van Zottegem met hun sportaanbod voor dit najaar. Zwemfanaten blijven terecht kunnen in het stedelijk zwembad dat zijn aangepaste werking verder zet. Om het sporten veilig te organiseren, wordt voor alle lessen en het zwembad met inschrijvingen gewerkt.
Lees verder

SABK studieaanbod schooljaar 2020-2021
Kunst beroert en ontroert, zelfs en nog meer in bewogen tijden. Zin om je creativiteit te ontplooien? Om je artistieke talenten te ontwikkelen? Schrijf je dan nu in voor een opleiding aan de Stedelijke Academie Beeldende Kunst. Er is keuze uit een breed en kwaliteitsvol studieaanbod voor alle leeftijden vanaf 6 jaar.
Lees verder