Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Mol: Molse genietmomentjes verleiden staycation-toeristen: jullie ZEN massaal in Mol!

Molse genietmomentjes verleiden staycation-toeristen: jullie ZEN massaal in Mol!

De zomercampagne ZEN in Mol kan op veel enthousiasme rekenen vanuit alle hoeken van het land. De dienst toerisme kreeg tot nu vijf keer zoveel brochureaanvragen in vergelijking met de vorige zomer. Het is duidelijk dat toeristen die kozen voor een 'staycation' de kleine genietmomentjes in MooiMol ten volle waardeerden. Ook de komende weken blijven het vakantieboek, de Prikkel & Proefroute, de picknickroute, dronebeelden, visitmol.be, onze prachtige meren, de logiesverstrekkers, … prikkelen om MooiMol te ontdekken.

Lees verder

Reboot: kamp waar gamers samen kunnen resetten van 2 tot 6 november

Jongeren tussen 15 en 18 jaar die overmatig gamen en nood hebben aan een meer offline leven, zijn welkom op een Rebootkamp, georganiseerd door CAW de Kempen. Voor onze regio gaat dit door in de herfstvakantie van 2 tot 6 november 2020 in de Hoge Rielen in Kasterlee. Als ouder ben je uitgenodigd bij de intake en een info-avond en word je nauw betrokken gedurende het hele proces. Inschrijven doe je via www.rebootkamp.be/nl/kampen/kempen.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt deskundige werving en selectie

Het gemeentebestuur zoekt een deskundige werving en selectie voor de afdeling personeel, niveau B, in contractueel dienstverband met een contract bepaalde duur (1 jaar – 0,80FTE – opstarten begin september). Solliciteer tot en met 24 augustus via het online sollicitatieformulier.

Lees verder

Medische verslag 20 augustus: "Ziekenhuiscijfers blijven stabiel"

Donderdagochtend 20 augustus vond een medisch coördinatieoverleg plaats. Dankzij de goede opvolging van de coronamaatregelen de afgelopen weken, hebben we samen een dramatische stijging in onze gemeente vermeden. Een dikke dankjewel daarvoor vanwege alle medische partners in onze gemeente. Dankzij ieders inspanningen blijven de ziekenhuiscijfers stabiel.

Lees verder