Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 24 augustus 2020

Gemeente Mol: Extra tijdsblok Sluis Kermis al voor de helft uitverkocht. Bestel nu je tickets!

Extra tijdsblok Sluis Kermis al voor de helft uitverkocht. Bestel nu je tickets!

Het extra tijdsblok voor 'uitverkochte' kersmiszondag 23 augustus in Sluis is na één dag al voor de helft uitverkocht. Op dit moment zijn nog 100 tickets beschikbaar tussen 11.30 en 13.15 uur. Ook voor zondagavond 18.30 uur zijn nog enkele vrije plaatsjes. Op dinsdagnamiddag 25 augustus om 13.30 uur zijn nog ruim voldoende tickets. Wil je graag nog een plaatsje reserveren? Wees er dan snel bij!

Lees verder

Bewoners woonzorgcentrum Ten Hove testen negatief op corona

Alle dertig bewoners van de afdeling Groene Oase die donderdag 20 augustus preventief werden getest op corona, hebben een negatief testresultaat. Dit resultaat bewijst dat er in het woonzorgcentrum uiterst hygiënisch en conform de preventierichtlijnen wordt gewerkt. Dit mooie resultaat is een grote opluchting voor de betrokken bewoners, de familieleden, alle medewerkers en het gemeentebestuur. Wel testte één medewerker positief. Zij had geen ziektesymptomen en werkte de afgelopen weken nooit samen met de eerder positief geteste medewerker. Beide besmettingen hebben vermoedelijk dus geen verband met elkaar.

Lees verder

Tickets gereserveerd voor Sluis Kermis? Gebruik ze ook!

Afgelopen weekend stelden we vast dat heel wat mensen de tickets die ze reserveerden voor Sluis Kermis niet gebruikten. Jammer, zeker wanneer je weet dat heel wat anderen niet de kans kregen omdat het tijdsblok volzet was. Wie reserveert, wordt geacht te komen. Anders neem je het kermisplezier van iemand anders af én lopen onze foorreizigers heel wat klanten mis. Geen ticket kunnen bemachtigen? Je kan een half uur na de start van een tijdsblok altijd ter plaatse nog langskomen om te kijken of er nog capaciteit over is. Na registratie krijg je toegang tot de kermis.

Lees verder

Saigo Sterrenbos zoekt dringend halftijds onderwijzer ASV

Onze gemeentelijke school voor buitengewoon onderwijs Saigo Sterrenbos zoekt dringend een halftijds onderwijzer ASV (type basisaanbod). De vervangingsopdracht start vanaf 1 september en loopt voorlopig tot en met 30 oktober. Verlenging is mogelijk. Registreer je via www.mol.sgpool.be én mail je kandidatuur en curriculum vitae naar directie.saigosterrenbos@gemeentemol.be. Je kan solliciteren tot en met 28 augustus. De directie bekijkt de binnengekomen kandidaturen en neemt contact op voor een eventueel gesprek.

Lees verder