Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 20 augustus 2020

Gemeente Kaprijke: Hippoliet Van Peene speelpleintje wordt heraangelegd in 2021

Gemeente Kaprijke
Hippoliet Van Peene speelpleintje wordt heraangelegd in 2021
Het Hippoliet Van Peenepleintje zal begin volgend jaar worden heraangelegd. Bedoeling is om er een aangenamere plek van te maken met meer groen. De omwonenden krijgen inspraak in het uiteindelijke uitzicht.
Lees verder

Kermisattracties komen naar Lembeke in september
De Speculoosfeesten zullen er dit jaar niet uitzien zoals andere jaren. Geen afterworkparty, geen Grasduikerstornooi, geen Abeelkenquiz, geen vuurwerk. Maar de kermisattracties komen wel, op voorwaarde dat de Nationale Veiligheidsraad de regels niet verstrengt, en je kan ook in de horeca terecht!
Lees verder

Oproep voor lokale muziek- en evenementenactoren
De muziek- en evenementensector is door de coronacrisis bezorgd in de toekomst van de sector. Verschillende organisaties zoals VI.BE en COMEET vroegen de gemeentebesturen om aandacht. Onze gemeente wil alvast een luisterend oor bieden voor de Kaprijkse actoren.
Lees verder

Kaprijke Keiremesse Virtueel 19 tot 23 augustus
Geen fysieke kermis op het mooie Plein, maar veel virtueel plezier dit weekend. Waag jij een gokje over de tijd die onze burgemeester rijdt tijdens de tijdrit?
Lees verder

Nieuwe beslissingen van de Veiligheidsraad
Vandaag heeft de Nationale Veiligheidsraad weer samen gezeten om te beslissen over de maatregelen voor de volgende maand.
Lees verder