Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 28 augustus 2020

Gemeente Haaltert: De hondenloopweide is er!

De hondenloopweide is er!

Voor wie graag zijn geliefde viervoeter(s) eens lekker vrij en los laat lopen is er nu de eerste hondenloopweide in Haaltert. Je vindt deze achteraan de postparking in de Achterstraat in Haaltert. We zijn er zeker van dat dit een leuke plaats is om nieuwe hondenvrienden te maken.

Lees verder

Optrekken putdeksels Pontweg

Vanaf maandag 24 augustus start de aannemer met het optrekken van 7 putdeksels in de Pontweg. De werken zullen 3 weken duren, tot normaal gezien 11 september. De werkzone ligt tussen de kruispunten Pontweg-Windmolenstraat en Pontweg-Ekentstraat. Doorgaand verkeer zal geweerd worden, bewoners werden via brief verwittigd en zullen wel hun woningen kunnen bereiken.

Lees verder

Kermissen en evenementen weer toegelaten in Haaltert vanaf 1 september

Gisteren, 25 augustus 2020, kwam de veiligheidscel bij elkaar voor een overleg over de geldende coronamaatregelen op het grondgebied van Haaltert. Er werd onder andere beslist om de mondmaskerplicht en regels rond evenementen te versoepelen. Ook het gebruik van gemeentelijke zalen zal terug mogelijk zijn met aangepaste gebruiksregels.

Lees verder

Mondmaskerplicht versoepelt in Haaltert vanaf 1 september

Op de laatste veiligheidsraad van lokaal bestuur Haaltert werd beslist om vanaf 1 september de regels rond het dragen van mondmasker te versoepelen. Kermissen, evenementen en sport kunnen ook terug hervatten onder voorwaarden.

Lees verder