Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zaterdag 29 augustus 2020

Gemeente Dilsen-Stokkem: Gratis hygiënepakketten voor verenigingen!

Gemeente Dilsen-Stokkem
Gratis hygiënepakketten voor verenigingen!
Het verenigingsleven kent door de coronacrisis geen makkelijke tijden. Daarom nam het stadsbestuur van Dilsen-Stokkem inmiddels een aantal steunmaatregelen.
Lees verder

Europalaan half jaar onderbroken vanaf 31/8
Op maandag 31 augustus start AWV met de werken op de Europalaan, ter hoogte van de fietsoversteek van het oud kolenspoor.
Lees verder

Vrijwilligers gezocht!
Wist je dat er bij het OCMW Dilsen-Stokkem bijna 200 vrijwilligers actief zijn? Ze zetten zich enthousiast in voor diverse taken bij de Mindermobielencentrale (MMC), in woonzorgcentrum 't Kempken en in het dienstencentrum Stockheim. Zo bezorgen ze anderen een fijn en warm gevoel.
Lees verder

Stad koopt bolderkarren voor mooimakers!
In Dilsen-Stokkem zijn er momenteel een tachtigtal enthousiaste mooimakers uit 44 gezinnen actief. Mooimakers zijn vrijwilligers die op regelmatige basis zwerfvuil opruimen in Dilsen-Stokkem.
Lees verder

Werkregeling administratief centrum
In het administratief centrum (Europalaan 25) wordt er nog steeds op afspraak gewerkt. Je maakt een afspraak via 089 79 08 00.
Lees verder

Start werken Europalaan uitgesteld door probleem toeleverancier
Het Agentschap Wegen en Verkeer meldt zopas dat de start van de infrastructuurwerken, voorzien op maandag 31 augustus, uitgesteld wordt. Problemen bij de levering van essentiële betonelementen voor de nieuwe brugconstructie, gooien roet in het eten.
Lees verder

Stokkem-centrum wordt fietszone
Vanaf 1 september, bij aanvang van het nieuwe schooljaar, zal het centrum van Stokkem (binnen de oude wallen) omgevormd worden tot fietszone. Het stadsbestuur wil op deze manier maximaal inzetten op de veiligheid van de kwetsbare weggebruiker.
Lees verder