Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 22 juli 2020

TOURNEE CONGÉ op HET GAVERKE | Compact Disk Dummies sluiten Tournee Congé in stijl af

Facebook icon Twitter icon Forward icon

TOURNEE CONGÉ op het GAVERKE

Na twee geslaagde edities in Desselgem en Nieuwenhove, passeert Tournee Congé dit weekend in het Gaverke!

De succesformule is dezelfde: op vrijdag is er een leuke speelstraat, zijn er tal van workshops en geeft lokaal talent het beste van zichzellf tijdens Couleur Locale. Op zaterdag is het uitkijken naar kleutervoorstelling Richarken en stand-up comedy 'van bij ons': Piv Huvluv. Tiny Legs Tim mag het feestweekend afsluiten. Als voorprogramma neemt hij Mark Eggermont, wonend op het Gaverke, mee.

RESERVEER HIER SNEL JE TICKETS


Speelstraten: wadadde?

Zin in een namiddagje 'ip stroate spelen'? Tijdens Tournee Congé zijn enkele straten autovrij en sleuren we er een karrenvracht spelmateriaal heen.

Wat dacht je van grote blauwe speelslangen om te knopen, te zitten of op te springen? Of reuze gezelschapsspelen, volksspelen uit den ouden tijd, kleuterfietsjes, go-carts en rolschaatsen. Leuk, niet?

Alle praktische info en het programma waar je de speelstraten kan vinden, lees je hier!


Compact Disk Dummies sluiten Tournee Congé in stijl af

Als kers op de taart van een zomer vol Tournee Congé is er op vrijdag 21 en zaterdag 22 augustus de grote afsluiter: Tournee Congé XL.

Tijdens dit weekend worden speelstraten omgetoverd tot speeleilanden en alle workshops krijgen een XL-invulling. Maar de ultieme afscheidsknal wordt gegeven door de Compact Disk Dummies en Wannes Cappelle, frontman van Het Zesde Metaal. 

Deze twee concerten vinden plaats op en rond de Ierse Berm in de Waregemse Hippodroom. De concerten worden zonder publiek gespeeld, maar zijn wel via livestream te volgen op tourneeconge.be en op Radio Waregem1 (105.4 FM). Je kan ze tevens volgen op grote schermen opgesteld in de 5 Waregemse kerken en de Waregemse horeca.


Kleutervoorstelling 'Richarken'


Familieworkshop - Atelier Offline


Picknickconcert - Skylark


Tournee Congé in Beveren-Leie


Tournee Congé in De Biest


Tournee Congé in Sint-Eloois-Vijve