Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 9 juli 2020

Herenthout: Schatten van Vlieg: ‘Hoor jij wat ik hoor?’

Herenthout
Schatten van Vlieg: 'Hoor jij wat ik hoor?'
Net als vorig jaar kan je deze zomer vanaf 1 juli in elke Neteland-gemeente één (of zelfs twee!) schatkisten van Vlieg zoeken. Haal een stempelkaart op in de bib en voer verschillende leuke opdrachten uit. Breng zeker ook een bezoekje aan Olen, Herentals, Vorselaar of Grobbendonk. Wie meedoet aan minstens drie zoektochten in verschillende gemeenten verdient een leuke verrassing.
Lees verder

Speel mee met de boekenbingo
De boekenbingo maakt lezen extra leuk. Meedoen is simpel: druk de bingo af via de website nete.land/bibliotheek, of haal hem op in de bib. Er zit ook een exemplaar in de speciale editie van de Vakantiekrant Neteland die onlangs in je brievenbus viel. Voer een aantal van de opdrachten uit en maak kans op een leuk (gezelschaps)spel. Je hebt tijd tot 6 september om deel te nemen.
Lees verder

Zomer van de Korte Keten
Elk jaar vindt er in juni de 'Week van de Korte Keten' plaats. Hierbij wordt er extra aandacht besteed aan lokale producten, recht van bij de boer. Door de coronacrisis gaat de 'Week van de Korte Keten' niet door, maar wordt deze omgetoverd tot de 'Zomer van de Korte Keten'! Door de coronacrisis moesten bijna […]
Lees verder

Deel van Markt 's avonds afgesloten tijdens weekend
Het centrum van Herenthout wordt tijdelijk omgevormd tot woonerf. Dat moet de horecazaken de kans geven om hun terrassen te vergroten zodat ze hun capaciteit behouden of zelfs vergroten.
Lees verder